Jazz&Blues -risteilyt Tampereella

Lähde m/s Silver Skyn Jazz&Blues -risteilylle rentoutumaan ja nauttimaan laivan palveluista Pyhäjärven kauniissa maisemissa. Tunnelmaa laineilla luomassa Nekala Jazz Club.

Dance The Boat ja Retro Disco -bileristeilyt

Astu laivaan ja lähde aikamatkalle kultaiselle 90-luvulle tai 80-luvulle. Kesän retroimmalla DANCE THE BOAT -ysäristeilyllä ja RETRO DISCO – bileristeilyillä nautitaan parhaasta bilemusasta Tampereen Pyhäjärvellä. Tanssilattiana toimii m/s Silver Sky!

Dance The Boat -ysäriristeilyllä Rhythm Is a Dancer, kun Ysäriristeilyn Captain Jackit, Disco Cabareesta tutut DJ:t Juissi ja Jykke luotsaavat bilelaivan kohti ulappaa, joka illan tummuessa siintää kuin Blue (Da Ba Dee). Ilta on taatusti Right In The Night, jonka aikana riittää Bailandoa ja Coco Jamboa.

Retro Disco -bileristeilyllä DJ:t Juissi ja Jykke tarjoilevat todellisen 70- ja 80-lukujen Celebration, jossa tanssilattian täyttävät Dancing Queenit, Lady Marmaladet ja Super Freakit. Mukaan ovat lupautuneet jo Axel F, Mickey, Rasputin, Maria Magdalena, Jeanin Billie ja Brother Louie.

Bileet alkavat klo 20. Laiva risteilee Pyhäjärvellä klo 21-24. K-18.

Dance the Boat -ysäriristeily

Retro Disco -bileristeily

Merirosvoristeilyt lapsille Tampereella

Hopealinjan merirosvot kokoontuvat tänäkin kesänä testaamaan salaisia taitojaan risteilylle. Jokainen merirosvokokelas pääsee ohjaamaan kaapattua laivaa ja osoittaa taitonsa ja nokkeluutensa aarrerannan tehtävissä. Minne aarre tänä kesänä on kätketty ja ennenkaikkea, miten se jaetaan?
Ota selvää ja tule mukaan….

Kulinarismia laineilla: King Crab House Pyhäjärvellä

Heinäkuisena lauantaina tarjoillaan ravintolalaiva m/s Silver Sky:lla sellaista herkkua, jota ei ihan Pyhäjärvestä nouse: Nimittäin kuningasrapua. Levin King Crab Housen keittiöpäällikkö ja ravintoloitsija Jouni Laitila loihtii kesäiltaan arktisen kolmen ruokalajin menun.

Menussa maistuu kuningasravun koipi, todella eksoottinen 10 tuntia haudutettu kuningasravun pyrstö ja äärimmäisen harvinainen kuningasravun mäti. Jälkiruoka seuraa arktista linjaa lapin hillan ja jäkälän muodossa.

Yhdistä upea järviristeily ja täysin uniikki kulinaarinen kokemus ja tule nauttimaan King Crab House -signaturemenu Hopealinjoille!

Katso lisätietoja

Ruskabrunssi Pyhäjärvellä

Koe Pyhäjärvi unohtumattomassa syysruskassa lauantain brunssiristeilyllämme.
Brunssia sävyttää syyskauden makujen maailma, kulinaristinen elämys, jossa kohtaavat kaunis Järvi-Suomi ja herkullinen ruoka.

Ilotulitusristeily Höyrylaiva Tarjanteella

Lähde nauttimaan aidosta höyrylaivan tunnelmasta Tarjanteen Näsijärven risteilylle. Risteilyllä pääset ihastelemaan Särkänniemen kesäkauden päättäjäisten ilotulitusta ja juhlimaan samalla Tarjanteen vuoden 2022 päättäjäisristeilyä auringolaskiessa horisontin taakse. Laivalla tarjolla herkullinen menu.

Pikkujouluristeilyt Laukontorilta m/s Silver Sky

Risteily on täydellinen tapa irtautua arjesta pikkujoulukaudella. Herkuista notkuva noutopöytä juomineen yhdessä viihdyttävän ohjelman kanssa nostavat tunnelman kattoon. Kun laiva irtautuu rannasta, irtaudut arjesta.

Laiva on lastattu hyväntuulisilla ihmisillä. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan!

Olemme laatineet eri risteilyihin erilaista ohjelmaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ammattitaitoiset esiintyjät pitävät huolta viihtyvyydestäsi ja laineilla viihdyt taatusti.