pe 21.06 Laukontorin lippukioski on auki juhannusaattona ja -päivänä klo 9.30-19.00. Juhannussunnuntaina lippukioski on auki 9.30 - 16.00. Lippuja saa myös laivoista.

Risteilyt Aulangolta

Tervetuloa nauttimaan lounas laineilla tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. Risteilyn aikana on mahdollista nauttia maukkaasta ruuasta vaihtuvissa Vanajaveden maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin ja maaseudun maisemia järveltä käsin. Kaikki Aulangon risteilyt lähtevät Hämeenlinnan laivarannasta.

Katso risteilyt tästä

Scandic Aulanko

Upea kokous- ja kylpylähotelli kaikilla mukavuuksilla Hämeenlinnan luonnonkauniissa kulttuurimaisemissa. Hotelli tarjoaa hemmottelua, aktiviteetteja ja elämyksiä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Hotelli on monipuolinen hengähdyspaikka upeissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Kylpyläosastolla rentoudut ja nautit rauhallisista järvinäkymistä. Erilaisten altaiden ja hemmottelevien saunojen lisäksi voit nauttia allasbaarissa virkistäviä juomia ja pientä purtavaa.

Hotellissa on lisäksi tilava ravintola, mukava aulabaari, kokous- ja juhlatiloja jopa 800 hengelle, oma yökerho, romanttinen kesäkahvila sekä suuri maksuton ulkopysäköintialue.

Scandic Aulangon kotisivut

Aulanko

Aulangon alue nähtävyyksineen on Hämeenlinnan helmi, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-ajan viettoon. Ei ihme, että Aulanko on ollut suosittu matkailukohde jo yli sadan vuoden ajan ja houkuttelee alueelle vuosittain yli 400 000 kävijää!

Kiipeäminen portaita pitkin Aulangonjärven rannasta kohoavan jylhän Aulangonvuoren päällä sijaitsevan näkötornin huipulle on jokaisen askeleen arvoista. Näkötornista avautuu huikea kansallismaisema, jonka kerrotaan innoittaneen itse Jean Sibeliusta Finlandian säveltämiseen.

Aulangon hoidetut ja valaistut puistotiet sekä upeat ulkoilureitit hemmottelevat ulkoilijaa ympäri vuoden tarjoten ainutlaatuiset puitteet luonnossa liikkujille, lenkkeilijöille, polkujuoksijoille, pyöräilijöille, ratsastajille ja hiihtäjille. Lenkkipoluilla hikoilun sijaan voit myös vierailla karhuluolassa ja nauttia eväitä puistometsän pöytien ääressä.

Lue lisää.