Varausehdot

Verkkokaupan ja lipunmyynnin yleiset ehdot

Hopealinjojen verkkokaupassa ja lipunmyynnissä noudatetaan tässä esitettyjä ehtoja.

Laivaliput ja lisäpalvelut maksetaan kokonaisuudessaan oston yhteydessä.

Asiakkaan tulee antaa kaikki ostoa varten edellytetyt tiedot. Näiden tietojen oikeellisuudesta vastaa asiakas. Verkkokaupasta ostettaessa liput toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen pdf-muodossa heti oston varmistuttua. Lipunmyynnistä lunastetut liput asiakas saa tulosteina tai liput lähetetään sähköpostiin. Liput on esitettävä laivaan noustessa. Hopealinjat ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä lippujen toimituksessa.

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Ostaja on velvollinen tarkistamaan, että risteily ei ole peruuntunut tai aikataulu muuttunut. Poikkeustapauksissa Hopealinjat tiedottaa muutoksista verkkosivuillaan ja kontaktoi asiakkaita henkilökohtaisesti mahdollisuuksien mukaan.

Verkkokaupassa tai lipunmyynnissä tehty osto on sitova eikä maksettuja lippuja lunasteta takaisin. Laivalta ja lipunmyynnistä ostettuihin lippuihin lisätään 2 €:n lippulisä. Laivaliput on mahdollista muuttaa toiseen risteilyyn viimeistään 24 tuntia ennen alkuperäisen risteilyn lähtöä. Muutoksesta veloitetaan käsittelymaksuna 10 € / lippu. Mikäli lippu vaihdetaan kalliimpaan, hinnanero peritään vaihdon yhteydessä. Erotusta halvempaan lippuun ei hyvitetä.

Jos risteily peruuntuu Hopealinjoista johtuvista syistä, voi asiakas kuluitta vaihtaa varauksensa vastaavaan palveluun tai asiakkaalle hyvitetään lipun hinta.

Sairastapauksissa hyvitetään lipun hinta, mikäli peruutus tehdään viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä ja asiakas toimittaa Hopealinjoille lääkärintodistuksen. Sairaustapauksissa asiakkaalla on myös mahdollisuus vaihtaa liput kuluitta vastaavaan palveluun, kun ilmoitus Hopealinjoille tehdään viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä. Alle 24 tuntia ennen lähtöä tehdyistä muutoksista tai peruutuksista peritään peruutusmaksuina 90 % matkan summasta. Lääkärintodistus kattaa samalla varauksella olevien perheenjäsenten matkalippujen muutoksen/palautuksen. Todistus tulee toimittaa Hopealinjoille 7 päivän kuluessa muutoksesta/peruutuksesta.

 

Ryhmämyynnin yleiset ehdot

Hopealinjat pitää tarjottuja paikkoja asiakkaalle varattuna 1 viikon ajan tarjouksen päivämäärästä. Asiakas vahvistaa varauksen hyväksymällä tarjouksen ja maksamalla 150 € varausmaksun reitti- ja risteilymyynnin varauksista ja 300 € tilausristeilyjen/-tapahtumien varauksista, joka laskutetaan vahvistuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu tilauksen.

Tilauksen ennakkolasku lähetetään 30 pv ennen tapahtumapäivää, 14 päivän maksuehdolla. Ennakkoon laskutetaan 30 pv ennen tapahtumaa vahvistettu henkilömäärä. Muutokset osallistujamääriin tai tarjoiluihin pyydetään toimittamaan kirjallisesti. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen 30 pv ennen tapahtumapäivää, tästä ei peritä varausmaksun lisäksi muita kuluja. Mikäli tilaus peruutetaan alle 30 pv tapahtumapäivästä, Hopealinjat laskuttaa reitti- ja risteilymyynnin peruutusehtojen mukaisen summan.

Laskutamme yrityksiltä ja yhdistyksiltä ennakkoon tilatut palvelut 30 pv ennen tapahtumapäivää vahvistetuilla tiedoilla. Tapahtuman aikana tilatut palvelut voi maksaa paikanpäällä. Yrityksille ja yhdistyksille paikan päällä tilatuille palveluille laskutus mahdollinen myös jälkikäteen, jolloin laskutuslisä 10 €.

Tilauskaupan yleiset ehdot

Hopealinjat pitää laivaa tai tilaa asiakkaalle varattuna 1 viikon ajan tarjouksen päivämäärästä. Asiakas vahvistaa varauksen hyväksymällä tarjouksen ja maksamalla 300 € varausmaksun, joka laskutetaan vahvistuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu tilauksen.

Tilauksen ennakkolasku lähetetään 45 päivää ennen tapahtumapäivää, 14 päivän maksuehdolla. Ennakkoon laskutetaan 45 pv ennen tapahtumaa vahvistettu henkilömäärä. Muutokset osallistujamääriin tai tarjoiluihin pyydetään toimittamaan kirjallisesti 45 pv ennen tapahtumaa. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen 45 pv ennen tapahtumapäivää, tästä ei peritä varausmaksun lisäksi muita kuluja. Mikäli tilaus peruutetaan alle 45 pv tapahtumapäivästä, Hopealinjat laskuttaa tilausristeilyjen ja -tapahtumien peruutusehtojen mukaisen summan.

Laskutamme ennakkoon tilatut palvelut 30 pv ennen tapahtumapäivää vahvistetuilla tiedoilla. Tapahtuman aikana tilatut palvelut voi maksaa paikanpäällä. Yrityksille ja yhdistyksille paikan päällä tilatuille palveluille laskutus mahdollinen myös jälkikäteen, jolloin laskutuslisä 10 €.