Varausehdot

Ryhmämyynnin yleiset ehdot
Hopealinjat pitää tarjottuja paikkoja asiakkaalle varattuna 1 viikon ajan tarjouksen päivämäärästä. Asiakas vahvistaa varauksen hyväksymällä tarjouksen ja maksamalla 150 € varausmaksun reitti- ja risteilymyynnin varauksista ja 300 € tilausristeilyjen/-tapahtumien varauksista, joka laskutetaan vahvistuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu tilauksen.
Tilauksen ennakkolasku lähetetään 30 pv ennen tapahtumapäivää, 14 päivän maksuehdolla. Ennakkoon laskutetaan 30 pv ennen tapahtumaa vahvistettu henkilömäärä. Muutokset osallistujamääriin tai tarjoiluihin pyydetään toimittamaan kirjallisesti. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen 30 pv ennen tapahtumapäivää, tästä ei peritä varausmaksun lisäksi muita kuluja. Mikäli tilaus peruutetaan alle 30 pv tapahtumapäivästä, Hopealinjat laskuttaa reitti- ja risteilymyynnin peruutusehtojen mukaisen summan.
Laskutamme yrityksiltä ja yhdistyksiltä ennakkoon tilatut palvelut 30 pv ennen tapahtumapäivää vahvistetuilla tiedoilla. Tapahtuman aikana tilatut palvelut voi maksaa paikanpäällä. Yrityksille ja yhdistyksille paikan päällä tilatuille palveluille laskutus mahdollinen myös jälkikäteen, jolloin laskutuslisä 10 €.

Tilauskaupan yleiset ehdot
Hopealinjat pitää laivaa tai tilaa asiakkaalle varattuna 1 viikon ajan tarjouksen päivämäärästä. Asiakas vahvistaa varauksen hyväksymällä tarjouksen ja maksamalla 300 € varausmaksun, joka laskutetaan vahvistuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu tilauksen.
Tilauksen ennakkolasku lähetetään 45 päivää ennen tapahtumapäivää, 14 päivän maksuehdolla. Ennakkoon laskutetaan 45 pv ennen tapahtumaa vahvistettu henkilömäärä. Muutokset osallistujamääriin tai tarjoiluihin pyydetään toimittamaan kirjallisesti 45 pv ennen tapahtumaa. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen 45 pv ennen tapahtumapäivää, tästä ei peritä varausmaksun lisäksi muita kuluja. Mikäli tilaus peruutetaan alle 45 pv tapahtumapäivästä, Hopealinjat laskuttaa tilausristeilyjen ja -tapahtumien peruutusehtojen mukaisen summan.
Laskutamme ennakkoon tilatut palvelut 30 pv ennen tapahtumapäivää vahvistetuilla tiedoilla. Tapahtuman aikana tilatut palvelut voi maksaa paikanpäällä. Yrityksille ja yhdistyksille paikan päällä tilatuille palveluille laskutus mahdollinen myös jälkikäteen, jolloin laskutuslisä 10 €.

Lipunmyynti- ja Online -ostot
Lipun oston jälkeen varaus on sitova. Lipun hinta voidaan palauttaa asiakkaalle ainoastaan sairaustapauksissa(laivayhtiölle toimitettava lääkärintodistus) tai jos risteily joudutaan perumaan laivayhtiön toimesta. Aikataulu- ja päivämäärämuutoksista veloitamme 10 € palvelumaksun / lippu.