Päiväristeiy kansallismaisemassa.

Tervetuloa nauttimaan lounas laineilla tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana on mahdollista nauttia maukkaasta ruuasta vaihtuvissa Vanajaveden maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin ja maaseudun maisemia järveltä käsin.

Kesän 2023 aikataulut:

7.6.-19.8.2023:
Ke 11.30-13.30 ja 15.30-17.30
Pe 15.30-17.30 (ei 7.7.-28.7.)
La 11.30-13.30 ja 15.30-17.30

Katso tarkat aikataulut allolevasta linkistä.

Katso päiväristeilymme tästä

Kesäillan tunnelmaa Vanajavedellä

Hämeenlinnan iltaristeilyillä voi ihailla upeita maisemia Vanajavedeltä käsin. Vaihtuvien järvimaisemien lisäksi tarjolla myös maittavia ruokia ja juomia. Nauti herkullinen illallinen noutopöydästä tai ihaile maisemia virkistävän juoma kera. Lähde kanssamme viettämään kesäilta laineilla!

M/S Silver Star laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Laivassa on herkuista notkuva noutopöytä, josta löytyy syötävää jokaiseen makuun.

Katso iltaristeilymme tästä

Viihdy Visavuoressa

Oletko jo nähnyt yhden Suomen upeimmista taiteijakodeista? Visavuori on kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakoti ja ateljee. Lisäksi Visavuoresta löytyy Suomen hauskin museo – Kari-paviljonki, jossa on esillä pilapiirtäjä Kari Suomalaisen töitä ja ajoittain vaihtuvia näyttelyitä. Alueella toimii myös tunnelmallinen museokahvila.
Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Star, 200 hengen matkustajalaiva, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.
Reitin varrella näet vesiltä keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa. Syö laineilla maukas lounas ja nauti Visavuoren tarjoamasta kulttuurielämyksestä. Vietä ikimuistoinen päivä Vanajaveden maisemissa.

Lue lisää

Risteile Tampereelle saakka

Risteile Tampereelle saakka. Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Star, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Visavuoren ja Tampereen väliä liikennöi m/s Silver Moon. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta).

Lue lisää

Lasten merirosvoristeilyt Hämeenlinnassa

Koko perheen merirosvoristeilyjä järjestetään Hämeenlinnassa perjantaisin 7.7.-28.7. klo 15.00-17.30

Hopealinjan merirosvot kokoontuvat tänäkin kesänä testaamaan salaisia taitojaan risteilylle. Jokainen merirosvokokelas pääsee ohjaamaan kaapattua laivaa ja osoittaa taitonsa ja nokkeluutensa aarrerannan tehtävissä. Minne aarre tänä kesänä on kätketty ja ennenkaikkea, miten se jaetaan?
Ota selvää ja tule mukaan…

Lue lisää

Juhannus Vanajaveden maisemissa

Tervetuloa nauttimaan juhannuksesta maukkaan noutopöydän ääreen tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. M/S silver Star vie sinut Vanajaveden vaihtuviin maisemiin. Risteilyllä pääset varmasti juhannustunnelmaan.

M/S Silver Star laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Laivassa on herkuista notkuva noutopöytä, josta löytyy syötävää jokaiseen makuun.

Lue lisää