Hopealinjojen toimisto

Laukontori 10 LH 2, 33200 Tampere.
Avoinna arkisin klo 9.00-16.00

Huomiottehan, että asiakaspalvelumme vastaa puheluihin sekä sähköposteihin aukioloaikojen puitteissa.

Tietosuojaseloste

Laukontorin lippukioski

Laukontori, 33200 Tampere.

Lippukioskin aukioloajat

Lippukioski on suljettuna talviajan.

Toimistomme osoitteessa Laukontori 10, LH 2 on avoinna ma-pe klo 9.00-16.00.

Muina aikoina liput voi ostaa suoraan laivasta.

Tutustu tarkemmin

Laskutus

Otamme ensisijaisesti vastaan verkkolaskuja:
Suomen Hopealinja Oy (y-tunnus 0146765-7):
OVT-tunnus: 003701467657
Verkkolaskuosoite = IBAN-tilinumero FI27 2046 18000 64750
Verkkolaskuoperaattori: Nordea
Välittäjän tunnus: NDEAFIHH

 

Paperilaskut: Suomen Hopealinja Oy, Laukontori LH 2, 33200 Tampere

 

Laskutamme yrityksiltä ja yhdistyksiltä ennakkoon tilatut palvelut 30/45 pv ennen tapahtumapäivää vahvistetuilla tiedoilla. Tapahtuman aikana tilatut palvelut voi maksaa paikan päällä. Yrityksille ja yhdistyksille paikan päällä tilatuille palveluille laskutus mahdollinen myös jälkikäteen, jolloin laskutuslisä 10 €.

Oy Runoilijan tie

Oy Runoiljan tien helmi, höyrylaiva Tarjanne risteilee perinteisellä reitillään Tampere-Virrat-Tampere. Reitti kulkee Näsijärveä pitkin Muroleen kanavan kautta Ruovedelle ja sieltä edelleen Virroille. Höyrylaiva Tarjanteen reitin varrelle mahtuu monia mielenkiintoisia kohteita, mm. Akseli Gallen-Kallelan erämaa-ateljee Kalela (pysähdys Kalelassa vain Ateljeen aukioloaikoina).

Höyrylaiva Tarjanteelle on tehty useita erilaisia risteilypaketteja, jotka sopivat hyvin yksittäisille matkustajille, ryhmille ja yrityksille. Purjehduskausi alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa.

Tampereen alue on Suomen vilkkain sisävesiristeilyalue. Risteilyjä käyttää vuosittain noin 120 000 matkailijaa. Alueelta ja sen laitureista on erinomaiset kulkuyhteydet joka puolelle Suomea. Lisäksi alueella on runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä risteilymatkustajien iloksi.

Varustamon toimisto sijaitsee Tampereella Laukontorin laidalla. Lipputoimisto on avoinna touko-elokuussa ja sijaitsee myöskin Laukontorilla.

Suomen Hopealinja Oy

Suomen Hopealinja Oy on Suomen suurin sisävesivarustamo. Varustamolla on käytössään viisi sisävesilaivaa, jotka kuljettavat noin 70 000 matkustajaa vuosittain. Varustamon alukset risteilevät Hämeenlinnan, Valkeakosken ja Tampereen välisellä vesialueella.

Varustamolla on käytössään neljä modernia sisävesilaivaa (m/s Silver Sky, m/s Silver Moon, m/s Tammerkoski ja m/s Ratina). m/s Silver Moon risteilee reitillä Tampere – Hämeenlinna kesä-elokuussa. Uusi ravintolalaiva m/s Silver Sky tekee Tampereella lounas-, iltapäivä- ja illallisristeilyjä ja Viikinsaaren reittiliikennettä ajaa m/s Ratina tai m/s Tammerkoski. Kaikki alukset ovat käytettävissä myös tilausristeilyihin ja erilaisiin teemaristeilyihin. Purjehduskausi alkaa huhtikuussa ja kestää vuoden loppuun asti jäätilanteen niin salliessa.

Tampereen alue on Suomen vilkkain sisävesiristeilyalue. Alueella risteilee vuosittain noin 100 000 matkustajaa. Alueelta ja sen laitureista on erinomaiset kulkuyhteydet joka puolelle Suomea. Lisäksi alueella on runsaasti mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja käyntikohteita, joissa risteilymatkustajat voivat vierailla.