Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Hämeenlinnan ja Tampereen väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon. Visavuoresta voit jatkaa matkaa Tampereelle saakka tai palata Hämeenlinnaan.

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen laivan ilmoitettua lähtöaikaa. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

Laivaranta, Hämeenlinna
13.6.-8.8.2023 Tiistaisin Klo 11.00 - 19.50

Jos haluat risteillä Visavuoreen ja takaisin, paina ”osta liput” -nappia ja valitse seuraavassa näkymässä päämääräksi Visavuori ja lipputyypiksi meno-paluu.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Hopeisilla laineilla

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Star, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Visavuoren ja Tampereen väliä liikennöi m/s Silver Moon. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta). Tutustu Visavuoreen »

Tutustu reittimatkaan

Hämeenlinna - Tampere


* pysähdys laiturissa ennakkovarauksella

Järvien makuja

Laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Hämeenlinna – Visavuori matkalla laivassa on tarjolla lounaspöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää. Lounas reitillä: 25 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi 3-12-v.

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

Visavuori – Hämeenlinna matkalla laivassa on tarjolla kahvilapalvelut.

Visavuori – Tampere matkalla laivassa on kahvila, jossa tarjolla mm. pientä syötävää.