Laivaranta, Hämeenlinna
21.6.-9.8.2022 Tiistaisin Klo 11.00 - 19.50

Jos haluat risteillä Visavuoreen ja takaisin, paina ”osta liput” -nappia ja valitse seuraavassa näkymässä päämääräksi Visavuori ja lipputyypiksi meno-paluu.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Hopeisilla laineilla

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Moon, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Visavuoren ja Tampereen väliä liikennöi m/s Silver Star. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta). Tutustu Visavuoreen »

Tutustu reittimatkaan

Tampere - Hämeenlinna


* pysähdys laiturissa ennakkovarauksella

Järvien makuja

Laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Hämeenlinna – Visavuori matkalla laivassa on tarjolla lounaspöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää. Lounas reitillä: 25 €/aikuinen, 12,50 €/lapsi 3-12-v

Visavuori – Hämeenlinna matkalla laivassa on tarjolla bistrolista

Visavuori – Tampere matkalla laivassa on kahvila, jossa tarjolla mm. pientä syötävää.