Runoilijan tien lähtö- ja päätesatamina ovat Tampereella Särkänniemen kupeessa sijaitseva Mustalahden satama sekä Virtain laivaranta aivan Virtain keskustan tuntumassa. Reitti kulkee Näsijärvellä, Muroleen kanavan, Ruoveden ja Visuveden kautta Virroille.

Virtain satama
9.6.-26.8.2022 torstaisin ja lauantaisin Klo 11.00 - 19.00

Hintaesimerkkejä aikuisen lipuista:
Tampere – Murole 35 €
Tampere – Ruovesi 45 €
Tampere – Virrat 65 €
meno-paluu x 1,5

Polkupyörän kuljetusmaksu 8 €/pyörä.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Nostalginen Runoilijan tie

Runoilijan tien lähtö- ja päätesatamina ovat Tampereella Särkänniemen kupeessa sijaitseva Mustanlahden satama sekä Virtain laivaranta aivan Virtain keskustan tuntumassa. Reitti kulkee Virroilta, Visuveden, Ruoveden ja Näsijärven kautta Mustalahden satamaan Tampereelle. Kokonaisuudessaan matka-aika on 8 tuntia ja 15 minuuttia. Huom! 18.8. ja 25.8. Tarjanne lähtee Tampereelta kohti Virtaita poikkeuksellisesti torstaina. 19.8. ja 26.8. Tarjanne lähtee Virroilta kohti Tamperetta poikkeuksellisesti perjantaina.

Palvelut ja ruoka

Tarjanteen perinteikäs ravintola palvelee aina laivan liikkuessa. Reittimatkoilla tarjoillaan sesongin lounas. À la carte -listastamme voit nauttia sekä reittimatkoilla että risteilyillä. Viinimme ovat sommelierin valitsemia ja Kahvila-menusta löydät purtavaa myös pienempään nälkään.

Ravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin, laivareitin varrella toimivien tuottajien tuotteisiin sekä Näsijärven kalastajien hyvään onneen.

Suosittelemme aterioiden ostamista tai varaamista ennakkoon. 

Tarjanteen menu

Kiertomatkat höyrylaivalla

Virtain kierros
99 €/aik., 89 € eläk./opisk., 49,50 €/lapsi 3-12-v
sis. linja-autokuljetus Tampere-Virrat, laivamatka Virrat-Tampere, lounas laivalla

Ruoveden kierros
79 €/aik., 69 € eläk./opisk., 39,50 €/lapsi 3-12-v
sis. linja-autokuljetus Tampere-Ruovesi, laivamatka Ruovesi-Tampere, lounas laivalla

Tarjanteen kierros
69 €/aik., 64 €/eläk./opisk., 34,50 €/lapsi 3-12-v
sis. linja-autokuljetus Ruovesi-Virrat, laivamatka Virrat-Ruovesi, lounas laivalla

Linja-autokuljetuksen aikataulu
Tampere Mustalahden satama (p-paikka) klo 8.50, linja-autoasema (etupiha) klo 9.00
Teisko Kämmenniemi Salen pysäkki n. klo 9.30, Terälahti Salen pysäkki n. klo 9.40 (kirjaa lisätieto -kenttään, jos tulet bussiin vasta Teiskosta etkä heti Tampereelta)
Ruovesi laivaranta klo 10.15
Virrat laivaranta n. klo 10.45

Bike & Boat

Bike &  Boat -paketti yhdistää höyrylaiva Tarjanteen reittimatkan sekä kesäisen pyöräretken Runoilijan tien idyllisissä maisemissa.

Katso lisätietoja