Legendaarinen Sotkanvirran risteily palaa Hopealinjojen ohjelmistoon yleisön pyynnöstä. Risteily lähtee Laukontorilta ja pysähtyy sekä meno- että tulomatkalla Pirkkalan Rantaniityn laiturissa. Upea Sotkanvirran kapeikko on näkemisen arvoinen.

Reittiaikataulu
Tampere, Laukontori klo 18.00
Pirkkala, Rantaniitty klo 18.30
— Sotkanvirran kierto —
Pirkkala, Rantaniitty klo 21.00
Tampere, Laukontori klo 21.30

Huom! Kirjoitahan lippuja ostaessasi lisätietokenttään jos tulet kyytiin Rantaniitystä.

 

Laukontori, Tampere ja Rantaniitty, Pirkkala
la 18.5, pe 26.7. ja la 24.8. perjantaisin ja lauantaisin Klo 18.00 - 18.30 - 21.00 - 21.30

Risteily: Aikuinen 29 €, Lapsi (3-12-v.) 15 €
Illallinen: Aikuinen 40 €, Lapsi 3-12-v. 20 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa hintoihin lisätään palvelumaksu 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Pysäköinti: Rantaniityn tien varrelta Lentoasemantien liikenneympyrän kupeesta löytyy Pirkkalan keskustan uusi parkkipaikka, josta on mukava kävely Rantaniittyyn. Kahvila Seelan parkkipaikka on varattu ensisijaisesti kahvilan asiakkaille.

Laukontorilta Sotkanvirralle

Nokian jälkeinen Sotkanvirta on Tampere – Hämeenlinna -reitin yksi kapeimmista kohdista. Se on ollut perinteisesti neljän tunnin Pyhäjärvi-risteilyn kääntöpaikka. Aivan molemmin puolin Sotkanvirtaa näkyvät jykevät rantakiveykset. Ne asetettiin Sotkanvirran reunamille 1900-luvun alkuvuosina. Sotkanvirtaa reunustaa Pirkkalan ja Nokian välissä oleva Luodon saari, joka on 68 hehtaarin kokoinen luonnonsuojelualue. Toisella puolella Sotkanvirtaa on Viinikanniemen leirintäalue. Sotkanvirta on upea kokemus, joka jää varmasti mieleen.

Maisemia ja makuja

M/S Silver Moon -laivalla tarjoillaan upea, runsas ateria noutopöydästä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy valikoima upeita kylmiä alkuruokia ja herkulliset lämpimät vaihtoehdot. Panostamme parhaisiin raaka-aineisiin ja tarjoamme moderneja makuja maailmalta ja kotimaasta. Nauti järvi- ja saaristomaisemiin sopivan pitopöytämme herkuista kaikessa rauhassa maailman kauneimmissa järvimaisemissa.

Katso menu tästä