Nauti Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista livemusiikin säestyksellä.

Tarjolla on upea herkuista notkuva noutopöytä.

Huom! Jos iltaristeilyä ei löydy kalenterista, tarkistathan myös teemaristeilymme tästä linkistä.

Laukontori, Tampere
31.5. - 31.8.2024 perjantaisin ja lauantaisin Klo 19.30-22.00

Risteily: 29 € / aikuinen, 19 € / lapsi 3-12-v.

Illallinen : 40 € / aikuinen, 20 € / lapsi 3-12-v.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksu 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme. Lähtölaiturin löydät tästä.

Rentoudu järvimaisemassa

Iltaristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta. Pyhäjärvi on kesäiltana upeimmillaan.

Katso reittikartta

Illallinen laineilla

M/S Silver Sky -laivalla tarjoillaan upea, runsas ateria noutopöydästä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy valikoima upeita kylmiä alkuruokia ja herkulliset lämpimät vaihtoehdot. Panostamme parhaisiin raaka-aineisiin ja tarjoamme moderneja makuja maailmalta ja kotimaasta. Nauti järvi- ja saaristomaisemiin sopivan pitopöytämme herkuista kaikessa rauhassa maailman kauneimmissa järvimaisemissa.

Katso menu tästä

Illallinen pianon säestyksellä

Illallinen laineilla nautitaan pianomusiikin säestyksellä. Pianistina toimii Piia Kristiina.

Klassiselta pohjalta viihdepianistiksi kehittyneen Piia Kristiinan soitosta näkyy ja kuuluu soittamisen ilo ja sitä hän pitääkin tärkeimpänä asiana koko muusikon ammatissaan. Piia Kristiina soittaa iloista vanhaa jazzia, chansoneita, nykypoppia, Beatlesiä, lattarimelodioita, elokuvamusiikkia, puoliklassista ja klassistakin musiikkia. Illan aikana saattaa kuulla myös Bond-melodioita tai jopa metallihittejä.

Piia Kristiina soittaa ilman nuotteja ja toteuttaa mielellään myös spontaaneja kappaletoiveita illan aikana.

la 29.6. ja 20.7. Illallinen laineilla -risteilyllä soittaa suosittu tamperelainen jazzkitaristi Riku Poramo.