TULEVAT TAPAHTUMAT VIIKINSAARESSA

KE 11.7. KOKO PERHEEN KEPPIHEPPAPÄIVÄ KLO 11.30 – 17.30

Ohjelma on avointa ja kaikille sopivaa. Luvassa mm. keppiheppojen estekilpailu, maastoratsastusta, sekä heppojen hoitamista ja ruokkimista. Tapahtumassa on lainaheppoja, mutta lapset voi ottaa myös omat hepat mukaan.

Tapahtuma on maksuton, Viikinsaaren pääset laivalipun hinnalla.

***

KE 11.7. ARGENTIINALAISTA TANGOA RAVINTOLA VIIKINSAARESSA KLO 18 – 22

Tango Milonga Ravintola Viikinsaaressa ke 11.7. & 25.7. Lähde mukaan tunnelmalliseen tangoiltaan tanssimaan tai katsomaan ja nauttimaan ravintolan tarjoiluista. Tapahtumaan vapaa pääsy, Viikinsaareen pääset laivalipun hinnalla.

***

TO 12.7. HOPEALINJAT GOES ACOUSTIC CLUB VIIKINSAARESSA
Mikael Konttinen & Pamela Kilpeläinen: Jazz & Swing, klo 19:00

Illan hohtavat tähdet Mikael Konttinen & Pamela Kilpeläinen! Musiikkikattauksessa groovaavaa kesämusiikkia – jazzia, swingiä, soulia, bossa novaa ja populaarimusiikin helmiä, TULE ja NAUTI.

Sisään pääset normaalilla Viikinsaaren laivalipulla, jonka voit ostaa verkkokaupastamme tai Laukontorin lipunmyynnistä. Hyppääthän viimeistään klo 18:00 Laukontorilta lähteävän laivaan.

***

TO 12.7. VIIKINSAAREN PÄIVÄHYPYT TANSSILAVALLA  KLO 12:30 – 14:30

12.7. Solistina Pepe Enroth, tanssit laivalipun hinnalla. Muista myös seuraavat torstait:
19.7. Johanna Debreczeni,
26.7. Ippe Mansikka &
2.8.Tampereen harmonikkaorkesteri

***

Heinäkuun lasten sunnuntait 1.7. alkaen Katso lisätiedot ja osta liput >
Kuumat stand up -illat 3.7. alkaen Katso lisätiedot ja osta liput >
***

29.7. VIIKINSAAREN YMPÄRIUINTI

***

Viikinsaaren vihreä luonto, idyllinen pitsihuvila, suloiset hiekkarannat ja nostalginen tunnelma hurmaavat koko perheen. Tampereen kaunein kesäkeidas toimii tapahtumapaikkana perheen päiväretkille, ystävien piknikhetkille, upeille kesähäille sekä muille mieleenpainuville juhlille.

Kaikki tämä vain 20 minuutin laivamatkan päässä Laukontorilta, ja perille pääset helposti Hopealinjojen laivoilla.

Tunnelmallinen kesäravintola Viikinsaari soveltuu niin pienempien ilojen kuin isompien tilaisuuksien tapahtumapaikaksi ja retkeilijöitä palvelee kesäisin myös kioski. Upea luonnonympäristö, tilaussauna, grillausmahdollisuudet sekä kattavat ravintolapalvelut tekevät Viikinsaaresta erinomaisen kohteen myös yritysten virkistyspäiville. Viikinsaaren kesäteatteri, lasten leikkipuisto ja monet aktiviteettimahdollisuudet pitävät huolen siitä, että saari on täynnä hyväntuulista tekemistä.