Aikataulu ja liput

Laukontori – Viikinsaari klo 12.00 – 13.30 / 16.00 –17.30

Paluu Viikinsaaresta reittivuorolla näytöksen jälkeen, lähdöt saaresta aina puolelta.

79 € / hlö

sis. n. 1,5 h risteilyn Pyhäjärvellä ja ruokailun laivalla, pääsylipun Viikinsaaren kesäteatterin esitykseen ja paluukuljetuksen Viikinsaaren reittilaivalla Laukontorille.

Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 12.00 ja/tai 16.00. Erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteisilmoitusten mukaan. Ilmoitathan tiedot ennakkoon asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@hopealinjat.fi.

Risteily on saatavilla jokaiseen Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -esitykseen. Katso esitysajat täältä.

Mikäli ostat lippusi verkkokaupasta, ostathan ne viimeistään 24 h ennen esitystä. Lippuja on saatavilla lisäksi Laukontorin lipunmyyntipisteestä, myös tapahtumapäivänä saatavuuden mukaan.

Lisätiedot ja ryhmävaraukset: asiakaspalvelu@hopealinjat.fi, p. 010 422 5600.

Osta liput tästä

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.–9.8.2024

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu viimeinkin Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennenkuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Ikonisen Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu rakastettu tamperelainen näyttelijä ja teatteriohjaaja Ola Tuominen. Muissa rooleissa Jere Riihinen, Maija Andersson ja Maiju-Riina Huttunen.

Lisätiedot ja esitysajat

Pyhäjärven laineille m/s Silver Skylla

Hopealinjojen m/s Silver Sky alus lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Teatteriristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Matkan aikana nähdään mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut ennen saapumista Viikinsaareen.

Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi. Laivassa on runsas noutopöytä, josta löytyy jokaiselle herkullista syötävää sekä vaihtuva pääruoka.

Katso menu