Nauti Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista livemusiikin säestyksellä.

Trio Bohème johdattaa kuulijan rakastettujen chansonien maailmaan, suurten tunteiden, rakkauden ja kaipuun äärelle, akustisen musiikin sävelin.

Tarjolla on upea herkuista notkuva noutopöytä ja teemaan sopivaa juomatarjontaa.

Laukontori, Tampere
14.9.2024 Lauantaina Klo 19.30-22.00

Risteily: 45 €

Illallinen : 40 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksu 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme. Lähtölaiturin löydät tästä.

Rentoudu järvimaisemassa

Iltaristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta. Pyhäjärvi on kesäiltana upeimmillaan.

Illallinen laineilla

M/S Silver Sky -laivalla tarjoillaan upea, runsas ateria noutopöydästä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy valikoima upeita kylmiä alkuruokia ja herkulliset lämpimät vaihtoehdot. Panostamme parhaisiin raaka-aineisiin ja tarjoamme moderneja makuja maailmalta ja kotimaasta. Nauti järvi- ja saaristomaisemiin sopivan pitopöytämme herkuista kaikessa rauhassa maailman kauneimmissa järvimaisemissa.

Katso menu tästä

Trio Bohème - Ranskalainen ilta

Ranskalainen ilta johdattaa kuulijan rakastettujen chansonien maailmaan, suurten tunteiden, rakkauden ja kaipuun äärelle, akustisen musiikin sävelin. Trio Bohèmen muodostavat laulaja Pamela Kilpeläinen, harmonikkataiteilija Soile Närhi sekä kitaristi-laulaja Hermes Tuomisto.

Musiikkikattauksessa ikimuistoisia sävelmiä mm. Edith Piafilta, Patricia Kaasilta ja Michel Legrandilta, kuten Non, Je ne regrette rien, Sous le ciel de Paris, La vie en rose, J´ai tout quitté pour toi, Hymne à l´amour ja Cherbourgin sateenvarjot. Mukana myös kotimaisia kevyen musiikin klassikoita ranskankielisinä versioina.