Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Laukontori, Tampere
13.6.-1.8.2023 Tiistaisin Klo 09.00 - 17.50
Tampere - Visavuori - Hämeenlinna

Hintaesimerkkejä

* Tampere – Lempäälä 34 €
* Tampere – Visavuori 44 €
* Tampere – Hämeenlinna 64 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Hopeisilla laineilla

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Tampereen väliä liikennöi m/s Silver Moon, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta). Tutustu Visavuoreen >

Tutustu reittimatkaan

Tampere - Hämeenlinna

Järvien makuja

Laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Tampere – Visavuori matkalla laivassa on tarjolla lounaspöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää.

Visavuori – Hämeenlinna -matkalla laivassa on tarjolla Bistrolista.

Silver Moon laiva kuljettaa teidät leppoisasti laineilla kohti Visavuorta ja Hämeenlinnaa. Laivan löydät Laukontorin satamasta 2. laiturilta Kehräsaaren vierestä.