Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon Nokialla, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Hämeenlinnan ja Tampereen väliä liikennöi m/s Silver Moon, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Visavuoren lisäksi reitin varrella ovat mm. Lepaan viinitila, Lempäälän kanava, Aulangon ja Edenin viihdekylpylät, Lempäälän Myllyranta sekä Vaihmalan Hovi (15 minuuttia Lempäälän kanavalta).

Tampere – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 22.6.-3.8.2021

Aikataulu Tampere – Hämeenlinna

9:00 Laukontori, Tampere
9.20 Hotelli Rosendahl*
10.00 Nokian satama/Eden*
11.30 Lempäälän kanava
13.20 Toijalan satama*
13.50 Visavuori, museo

15:00 Visavuori
15:20 Sääksmäen silta*
16:20 Lepaa
17:00 Hattula*
17:30 Aulanko
17:50 Hämeenlinna

* pysähdys laiturissa ennakkovarauksella

Hintaesimerkkejä

* Tampere – Lempäälä 32 €
* Tampere – Visavuori 42 €
* Tampere – Hämeenlinna 62 €

Hintaesimerkit ovat aikuisen verkkokauppamme online-hintoja

Oikeudet hinnan ja aikataulun muutoksiin pidetään, varmistathan toteutuvat risteilyt tapahtumakalenterista/verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme.

 

Laivalla on kahvila- ja ravintolamyyntiä

Tampere – Visavuori lounas

päivän lounas 22 € / aikuinen, 11 € / lapsi 3-12-v

Visavuori – Hämeenlinna Moon Bistro -lista

Moon burger
Kotimaista rotukarjan ylikypsää naudanniskaa, briossisämpylä, raikkaita salaatteja, feta cheese & paholaisenhilloa ja rosmariiniperunaa
18,00 €

Paahdettua broileria, marinoituja vihanneksia, raikkaita salaatteja, chimichurria & valkosipuliaiolia
16,00 €

Laivan tapas
16,00 €

Lapsille
Lihapyörykät & perunasosetta ja vihanneksia
9,00 €

 

 

 

 

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.