Kesäisen elämyspäivän aikana Viikinsaari SummerVibes tarjoaa joogaa, esityksiä, tanssia, luentoja, inspiraatiota, livemusiikkia, herkullista ruokaa ja uskomatonta energiaa. Tämä kaikki täysin ainutlaatuisessa paikassa: Tampereen Pyhäjärvellä Viikinsaaren puhtaan luonnon keskellä.

HUOM! Viikinsaari SummerVibes -tapahtumaliput ja iltabileliput poistuvat verkkokauppamyynnistä tapahtumapäivänä klo 9. Sen jälkeen lippuja saa Laukontorin lippukioskilta!

Laukontori
8.6.2024 Lauantai Klo 09.00-01.00

Myynnissä olevat lipputyypit:
Viikinsaari SummerVibes -festivaalilippu (59 €)
Festivaalilippu sisältää edestakaisen laivamatkan Viikinsaareen ja päiväohjelman sekä iltabileet.

Viikinsaari SummerVibes – iltabilelippu klo 18 alkaen (39 €)
Festivaalilippu sisältää Iltabileet ja edestakaisen laivamatkan Viikinsaareen.
Tällä lipulla Viikinsaareen pääseen klo 18 ja sen jälkeen Laukontorilta lähtevillä laivoilla.

Hyvää vointia ja iloa!

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki hyvinvoinnista, luonnosta ja hyvästä fiiliksestä kiinnostuneet ihmiset. Tarjolla on esim. joogatunteja aloittelijoille ja edistyneimmille, workshoppeja, mindfulness-polkua, hyvinvointiluentoja ja stressitöntä kesästä nautiskelua. Saunomista, uintia ja olemista unohtamatta.

Viikinsaari SummerVibes -tapahtuman missiona on tuoda hyvää vointia ja iloa kaikille yhteisöllisyyden ja juhlan avulla. Hyvinvointipäivä huipentuu livemusiikkia tarjoavaan iltajuhlaan, jossa esiintyy mm. Tuure Kilpeläinen.

Hyvä olo ja hyvä ruoka

Viikinsaari SummerVibes on myös kulinaristinen tapahtuma. Tampereen vanhin kesäravintola Ravintola Viikinsaari tarjoaa festivaalikävijöille ruokafilosofiansa mukaisesti tuoreista aineksista tehtyä lähiruokaa ja menua on täydennetty juuri tätä tapahtumaa varten luoduilla huipputerveellisillä ruokalajeilla. Iltajuhlassa tarjotaan sommelierin valitsemia luomuviinejä, oluita, cocktaileja ja tietysti myös alkoholittomia juomia. Tarjolla on tietysti myös rennompaa, mutta ravitsevaa festivaalihenkistä purtavaa. Tapahtuman värikkäästä hyvinvointibasaarista kävijä löytää myös muuta kiinnostavaa tapahtumaan sopivaa tarjontaa.

Viikinsaari SummerVibes kutsuu kaikki hyvinvoinnistaan kiinnostuneet jättämään roolit rannalle, avautumaan kesälle ja tulemaan tapahtumaan omana itsenään.

Tuure Kilpeläinen iltajuhlassa!

SummerVibes -iltajuhlassa Tuure Kilpeläinen

Upea festivaali huipentuu upeaan iltajuhlaan. Esiintymässä Tuure Kilpeläinen, Niina Annika, DanceVibes by TEEMU SYRJÄLÄ sekä Summer Night Party by DJ PROBAKER. Iltajuhlassa myös Sinkkuterassi.

Tuure Kilpeläinen julkaisi syksyllä 2023 uuden sooloalbuminsa Sanat jää ilmaan. Mittavan uran muusikkona tehnyt Tuure Kilpeläinen on lämmintä ja välitöntä energiaa yleisöön luova karhea ja samettinen tulkitsija.

Aikaisemmin kuusi albumia Kaihon Karavaani -yhtyeen kanssa levyttänyt laulaja-lauluntekijä on kirjoittanut nykyklassikoiksi luettavia lauluja itselleen ja muille. Monipuolinen artisti on tehnyt musiikkia muun muassa Anna Puulle ja Vesa-Matti Loirille.

SummerVibes -tapahtumassa Tuure esiintyy uuden bändinsä kanssa.

SummerVibes -iltabilelippu 39€
Voit ostaa myös pelkän iltabilelipun. Tällä lipulla Viikinsaareen pääsee klo 18 ja sen jälkeen Laukontorilta lähtevillä laivoilla.