Päiväristeilyt

Tervetuloa nauttimaan lounas laineilla tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. Kahden tunnin kesäisen risteilyn aikana on mahdollista nauttia maukkaasta ruuasta vaihtuvissa Vanajaveden maisemissa. Risteilylle on mahdollista lähteä myös vain ihailemaan kaupungin ja maaseudun maisemia järveltä käsin.

Lue lisää

Iltaristeilyt

Illallinen laineilla auringonlaskua ihaillen. Upeat järvimaisemat, lämmin palvelu ja herkullinen ruoka takaavat viihtyisän illan. Illalla Hämeenlinnan kaupungin valot loistavat ja heijastavat järvestä laivaan.

Lue lisää!

Palvelut ja ruoka

Silver Moon laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Laivassa lounaspöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää.
Tutustu lounaslistaan »

Hämeenlinna - Visavuori

Hämeenlinnasta Visavuoreen ja takaisin Hämeenlinnaan. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.


Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon
tiistaisin 8.6.-17.8.2021 ja torstaisin 10.6.-5.8.2021

Lue lisää!

Hämeenlinna - Tampere

Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Hämeenlinna – Visavuori m/s Silver Moon
Visavuori – Tampere m/s Silver Star
tiistaisin 22.6. – 3.8.2021

Lue lisää!

Hämeenlinna

Hämeenlinna on täynnä nähtävää ja koettavaa. Hämeenlinnan tunnetuin maamerkki on keskiaikainen ja näyttävä Hämeen linna, jonka historia ulottuu 700 vuoden taakse. Aulangon alue nähtävyyksineen on Hämeenlinnan helmi, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja mahdollisuuksia aktiiviseen vapaa-ajan viettoon. Vanajaveden vesistö on Suomen upeimpia järvialueita, jossa risteilyelämykset alkavat jo Hämeenlinnan kaupungin keskustasta. Kauneudestaan kehuttu vesireitti vie matkailijat ohi Hämeen linnan ja Aulangon harjumaisemien nauttimaan vehreiden maisemien lumosta ja hyvästä palvelusta.

Lue lisää Hämeenlinnasta