Tutustu Vanajan laakson upeisiin maisemiin. Matkan päätepisteessä pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Tällä 24.6. risteilyllä laiva laiva palaa poikkeuksellisesti takaisin Hämeenlinnaan.

Hämeenlinna
24.6.2024 maanantaina Klo 12.00-18.45

Jos haluat risteillä Visavuoreen ja takaisin, paina ”osta liput” -nappia ja valitse seuraavassa näkymässä päämääräksi Visavuori ja lipputyypiksi meno-paluu. Pelkän paluumatkan voit ostaa tästä.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laivasta ostettuihin lippuihin lisäämme 2 € palvelumaksun. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Vanajaveden laineilla

Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Moon, 220 hengen matkustajalaiva, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla. Reitin varrella näet vesiltä keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa. Syö laineilla maukas lounas ja nauti Visavuoren tarjoamasta kulttuurielämyksestä. Vietä ikimuistoinen päivä Vanajaveden maisemissa.

Tietoa pysäköinnistä

Palvelut ja ruoka

M/S Silver Moon -laivalla tarjoillaan upea, runsas ateria noutopöydästä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy valikoima upeita kylmiä alkuruokia ja herkulliset lämpimät vaihtoehdot. Panostamme parhaisiin raaka-aineisiin ja tarjoamme moderneja makuja maailmalta ja kotimaasta. Nauti järvi- ja saaristomaisemiin sopivan pitopöytämme herkuista kaikessa rauhassa maailman kauneimmissa järvimaisemissa. Suosittelemme aterioiden ostamista tai varaamista ennakkoon.

Katso menu tästä

Aikataulut

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Moon

12:00 Hämeenlinna
12:20 Aulanko
12:50 Hattula*
13:30 Lepaa
14:30 Sääksmäen silta*
15:45 Visavuori

16:00 Visavuori
16:20 Sääksmäen silta*
17:20 Lepaa
18:00 Hattula*
18:30 Aulanko
18:45 Hämeenlinna

* Pysähdys laiturissa ennakkovarauksesta.