Hopealinja -nimikkoreittimme kulkee Hämeenlinnan ja Tampereen väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella pistäydytään Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta (72 tuntia) ennen laivan ilmoitettua lähtöaikaa. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

Hämeenlinna
6.6.-15.8.2023 tiistaisin ja torstaisin

Jos haluat risteillä Visavuoreen ja takaisin, paina ”osta liput” -nappia ja valitse seuraavassa näkymässä päämääräksi Visavuori ja lipputyypiksi meno-paluu.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Yhdensuuntaisen matkan tiistaisin 13.6.-8.8. Visavuoresta Hämeenlinnaan voi ostaa täältä.

Tiistain 6.6. ja 15.8. sekä torstain 29.6.-3.8. yhdensuuntaiset matkat Visavuoresta Hämeenlinnaan voi ostaa täältä.

 

Vanajaveden laineilla

Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Star, 200 hengen matkustajalaiva, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla. Reitin varrella näet vesiltä keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa. Syö laineilla maukas lounas ja nauti Visavuoren tarjoamasta kulttuurielämyksestä. Vietä ikimuistoinen päivä Vanajaveden maisemissa.

Tietoa pysäköinnistä

Palvelut ja ruoka

Silver Moon laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Laivassa lounaspöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää.

Lounas hintaan 25 €/aik. ja 12,50 €/lapsi 3-12-v.

HUOM! Myymme MENUA ainoastaan ennakkotilauksesta. Ruoka tulee ostaa verkkokaupasta viimeistään kolme vuorokautta ennen lähtöä. Laivassa on tarjolla kahvilapalvelut ja anniskeluoikeudet.

Aikataulut

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna m/s Silver Star

11:00 Hämeenlinna
11:20 Aulanko
11:50 Hattula*
12:30 Lepaa
13:30 Sääksmäen silta*
13:50 Visavuori

15:00 Visavuori
15:20 Sääksmäen silta*
16:20 Lepaa
17:00 Hattula*
17:30 Aulanko
17:50 Hämeenlinna

* Pysähdys laiturissa ennakkovarauksesta.