Päiväristeilyllä nautit maisemista.

Tule nauttimaan maukkaasta ruuasta tai vain ottamaan lasillinen Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Reitillä tutustut mm. Pyynikin maailman korkeimpaan pitkittäisharjuun. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta.

Norm. hinta 22 €/aikuinen, 14 €/lapsi 3-12-v

Lue lisää päiväristeilystä

Ilallinen auringonlaskua ihaillen

Illallinen laineilla auringonlaskua ihaillen. Upeat järvimaisemat, lämmin palvelu ja herkullinen ruoka takaavat viihtyisän illan. Illalla Tampereen valot loistavat ja heijastavat järvestä laivaan. Tervetuloa tunnelmoimaan.

Norm. hinta 25 €/aikuinen, 15 €/lapsi 3-12-v

Lue lisää iltaristeilystä

Silver Sky on herkuttelijan laiva!

Silver Sky on herkuttelijan laiva, jolla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viinit on Sommelierimme valikoinut ateriaan sopivaksi.

Elokuussa nautitaan laineilla. Tervetuloa!

Erikoistarjous koskee heinäkuun lopun ja elokuun 2021 päivä- ja iltaristeilyjä. Alennuksen saat ostamalla liput verkkokaupastamme koodilla: SKY15
Alennus koskee vain uusia varauksia. Alennus ei koske erikoisristeilyjä esim. Ysäri- ja Jazz&Blues -risteily.

Osta liput