Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmille – Nauti maittavasta noutopöydästä Hopealinjojen risteilyllä ennen Viikinsaaren kesäteatterin näytöstä. Paketti yhdistää paikallisten makujen maailman ja teatteriesityksen. Luvassa on mahan täydeltä mahtavuutta!

Hopealinjojen m/s Silver Sky alus lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Päiväristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa, matkan aikana nähdään mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut ennen saapumista Viikinsaareen. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi. Laivassa on runsas noutopöytä, josta löytyy jokaiselle herkullista syötävää sekä vaihtuva pääruoka.

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja esitykset Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu viimeinkin Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennenkuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Ikonisen Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu rakastettu tamperelainen näyttelijä ja teatteriohjaaja Ola Tuominen. Muissa rooleissa Jere Riihinen, Maija Andersson ja Maiju-Riina Huttunen.

Esitykset 3.7.-9.8.2024. Katso esityskalenteri.

 

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmille

Ryhmä­koko
20-150 henkilöä, kysy tarjousta myös muun kokoisille ryhmille

Laiva
m/s Silver Sky, tietoa aluksesta

Aikataulu
risteily Laukontori – Viikinsaari klo 12.00-13.30 / 16.00-17.30
paluu Viikinsaaresta reittivuorolla näytöksen jälkeen, lähdöt aina puolelta

Kesto
n. 5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta alkaen, min 20 henkilöä
alk. 79 € / hlö
sisältäen ryhmälle n. 1,5 h risteilyn Pyhäjärvellä ja ruokailun laivalla, pääsylipun Viikinsaaren kesäteatterin esitykseen ja paluukuljetuksen Viikinsaaren reittilaivalla Laukontorille. Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 12.00 tai 16.00. Laivan lounasmenu, erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteisilmoitusten mukaan

Lisämaksusta
opastus risteilyn aikana
väliaikatarjoilut Viikinsaaressa
illallinen ravintola Viikinsaaressa

Varaukset ja tiedustelut  
Hopealinjojen asiakaspalvelu asiakaspalvelu@hopealinjat.fi, p. 010 422 5600

Lataa esite

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleTunnelmaa ryhmille ravintola Viikinsaaressa