Musiikkia laineilla!

Risteilyillä voi ihailla upeita maisemia Vanajavedeltä käsin. Vaihtuvien järvimaisemien lisäksi tarjolla myös maittavia ruokia ja juomia ja ennenkaikkea musiikkia!

Ohjelma julkaistaan keväällä 2022.

Koko perheen merirosvoristeily

Koko perheen merirosvoristeilyjä järjestetään tänäkin kesänä Hämeenlinnassa.

Hopealinjan merirosvot kokoontuvat tänäkin kesänä testaamaan salaisia taitojaan risteilylle. Jokainen merirosvokokelas pääsee ohjaamaan kaapattua laivaa ja osoittaa taitonsa ja nokkeluutensa aarrerannan tehtävissä. Minne aarre tänä kesänä on kätketty ja ennenkaikkea, miten se jaetaan?
Ota selvää ja tule mukaan….

Lue lisää

Dance The Boat ja Retro Disco -bileristeilyt

Astu laivaan ja lähde aikamatkalle kultaiselle 90-luvulle tai 80-luvulle. Kesän retroimmalla DANCE THE BOAT -ysäristeilyllä ja RETRO DISCO – bileristeilyillä nautitaan parhaasta bilemusasta Vanajavedellä. Tanssilattiana toimii m/s Silver Sky!

Dance The Boat -ysäriristeilyllä Rhythm Is a Dancer, kun Ysäriristeilyn Captain Jackit, Disco Cabareesta tutut DJ:t Juissi ja Jykke luotsaavat bilelaivan kohti ulappaa, joka illan tummuessa siintää kuin Blue (Da Ba Dee). Ilta on taatusti Right In The Night, jonka aikana riittää Bailandoa ja Coco Jamboa.

Retro Disco -bileristeilyllä DJ:t Juissi ja Jykke tarjoilevat todellisen 70- ja 80-lukujen Celebration, jossa tanssilattian täyttävät Dancing Queenit, Lady Marmaladet ja Super Freakit. Mukaan ovat lupautuneet jo Axel F, Mickey, Rasputin, Maria Magdalena, Jeanin Billie ja Brother Louie.

Bileet alkavat klo 20. Laiva risteilee Vanajavedellä klo 21-24. K-18.

Dance the Boat -ysäriristeily

Retrodisco -bileristeily