Musiikkia laineilla, Joe Vestich - Iltaristeily Hämeenlinnassa

Hämeenlinnan iltaristeilyllä 30.7. esiintyy Joe Vestich. Risteilyillä voi ihailla upeita maisemia Vanajavedeltä käsin. Vaihtuvien järvimaisemien lisäksi tarjolla myös maittavia ruokia ja juomia.

Joe aloitti musiikkiuransa jo 1970-luvulla Yhdysvalloissa. Hän on esiintynyt lisäksi Venäjällä, Ruotsissa, Virossa ja Latviassa, mutta suurimmaksi osaksi Suomessa. Hänen tyylinsä on vaihdellut, mutta sillä on vahva perusta bluesissa, rokissa ja countrymusiikissa.

Nykyisin Joe esiintyy joka viikko ympäri Suomea sekä aika ajoin Yhdysvalloissa ja Venäjällä eri muusikoiden kanssa. Joe esiintyy yhtyeensä JOE VESTICH & THE RODEO ROCKETS kanssa sekä tekee trubaduurikeikkoja soolona ja duo-esiintymisiaä Kalle Alatalon kanssa.

Hämeenlinnan iltaristeilyllä 30.7. klo 19-22 esiintyy Joe Vestich

Katso lisätietoja

Koko perheen merirosvoristeily

Koko perheen merirosvoristeilyjä järjestetään Hämeenlinnassa keskiviikkoisin 7.7, 21.7. ja 28.7. klo 15.00-17.30

Hopealinjan merirosvot kokoontuvat tänäkin kesänä testaamaan salaisia taitojaan risteilylle. Jokainen merirosvokokelas pääsee ohjaamaan kaapattua laivaa ja osoittaa taitonsa ja nokkeluutensa aarrerannan tehtävissä. Minne aarre tänä kesänä on kätketty ja ennenkaikkea, miten se jaetaan?
Ota selvää ja tule mukaan….

Lue lisää

Dance the Boat! Ysäriristeily! 23.7.

Astu laivaan ja lähde aikamatkalle kultaiselle 90-luvulle. Kesän retroimmalla DANCE THE BOAT -Ysäristeilyllä nautitaan parhaasta bilemusasta  Hämeenlinnan Vanajavedellä. Tanssilattiana toimii m/s Silver Moon!

Joten Pump Up The Jam ja lähde mukaan kesän retroimmalle YSÄRIRISTEILYLLE!

Lue lisää