Lähde m/s Silver Moonin Jazz&Blues -risteilylle rentoutumaan ja nauttimaan laivan palveluista Vanajaveden kauniissa maisemissa. Laivan jazz&blues musiikista vastaa taidokas kokoonpano Nekala Jazz Club.

Ilta aloitetaan etkoilla Hämeenlinnan laivarannassa klo 18.00-19.00, risteily klo 19.00-22.00.

 

 

Hämeenlinnan laivaranta
15.7. Perjantaina Klo 19.00-22.00
Liput
35 €/aikuinen, 18 €/lapsi 3-12v.
Illallinen
27 € / aikuinen, 13,00 € / lapsi 3-12v.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

​Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa, kuin omia sekä lainattuja sävelmiä. Pohjan yhtyeen soundiin bändi luo Nekalassa sijaitsevassa treenitilassaan.

Hopealinjoilla Nekala Jazz Club soittelee nyt jo neljättä kesäkautta, ja bändin voi tänäkin kesänä bongata useammilta laivoilta tai Viikinsaaren brunssilta. Tunnelma on noussut aina lämpimäksi, oltiin sitten helteisellä kesäillan risteilyllä s/s Tarjanteella tai vilpoisemmassa kelissä pikkujouluristeilyllä m/s Silver Skylla. 

Pirkanmaan vesistöjen lisäksi bändi on purjehtinut lavoille niin Viihdepalatsin viinijuhlilla kuin vaikkapa Nekalan paikallisravintolassa. 

instagram: https://www.instagram.com/nekalajazzclub/

Illallinen laineilla

Herkullinen illallinen noutopöydästä.

Ilmoitathan allergiat ja erikoisruokavaliot etukäteen, kiitos!

Ruoka voidaan muokata maidottomiksi, vegaaneiksi ja gluteenittomiksi, henkilökunta auttaa mielellään. Kaikki käyttämämme liha on suomalaista.

Illallinen 27 € / aikuinen, 13 € / lapsi 3-12-v