Kruunaa kesäteatterielämys Pyhäjärven tai Vanajaveden välkkyvillä vesillä

Hopealinjojen laivat kuljettavat sinut, seurueesi tai ryhmäsi Viikinsaaren ja Pyynikin kesäteattereihin Tampereella. Voit yhdistää myös Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin näytökset ja järvimatkan!

VIIKINSAAREN KESÄTEATTERI

 506 ikkunaa – esitykset 13.6. – 10.8.2019

Kesällä 2019 Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään Tampereella ensimmäistä kertaa esitettävä Heikki Salon uusi musiikkikomedia 506 ikkunaa. Musiikkina kuullaan huippusuosittuja Miljoonasateen lauluja mm. Tulkoon rakkaus, Marraskuu ja 506 ikkunaa.

506 ikkunaa on lämminhenkinen tarina veljeksistä ja rakkaudesta. Se on koominen tarina erään kerrostalon asukeista, kerrostalon, jossa on 506 ikkunaa. Hulvattomista henkilöistä, jotka kaikki etsivät rakkautta. Mukana on myös ripaus jännitystä ja eräs rikos.

Teatteriliput sisältävät meno-paluu -laivamatkat Laukontorilta Viikinsaareen.

Katso näytösajat ja lue lisää Viikinsaaren kesäteatterin sivuilta >

Yksittäiset liput ostat kätevästi netistä: Lippu.fi

***

RAVINTOLA VIIKINSAARI palvelee Viikinsaaren kesäteatterin katsojia ennen ja jälkeen näytöksen, sekä tietysti väliajalla. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ennakkoon. Kysy paketteja myös ryhmällesi!

varaukset@ravintolaviikinsaari.fi
010 422 5666

***

M/S SILVER SKYN TEATTERIRISTEILYLLÄ on tarjolla herkullinen noutopöytä ja näet samalla palan kauneinta Tamperetta järveltä käsin. Risteily lähtee Laukontorin satamasta ja vie sinut Viikinsaareen ennen esityksen alkua.

Risteily klo 14 näytöksiin: 11.30 – n. 13.00
Risteilyt klo 18 näytöksiin: 15.30 – n. 17.00

Hinta alk. 73 € / hlö Osta liput  >

***

Risteilypaketit ryhmille 70 € / hlö (min. 30 hlöä)

Tiedustelut ja varaukset Hopealinjojen myyntipalvelusta:
myyntipalvelu@hopealinjat.fi
010 422 5699


PYYNIKIN KESÄTEATTERI

 

Kesällä Pyynikin kesäteatterissa nähdään kotimainen kantaesitys NUOTIN VIERESTÄ, joka saa ensi-iltansa 14.6.2019.

Insinööri Arto Mulkonsaarella on selvät sävelet elämässä. Marjukka-vaimon laatimaan viisivuotissuunnitelmaan kuuluu menestys työelämässä sekä täydellinen perheidylli HETI. Leena-äiti ei jää toimettomana seuraamaan tossun alle jääneen poikansa elämää, vaan laatii oman suunnitelmansa. Tilanne kärjistyy, kun Arto lupaa viedä äitinsä viikonlopuksi karaokekilpailuihin, vaikka Marjukalla on aivan muuta mielessä. Onko Artolla mahdollisuutta itse vaikuttaa tapahtumiin, kun kaksi sisukasta naista päättää hänen tulevaisuudestaan? Matkan varrella myös kohtalo puuttuu peliin.

M/S SILVER SKYN TEATTERIRISTEILY kuljettaa katsojat myös Pyynikille. Ryhmähinta sisältää risteilyn, sesongin noutopöydän sekä teatterilipun. Yksittäismatkustajat voivat ostaa teatteri- ja laivaliput erikseen. Risteily lähtee Laukontorin satamasta ja vie sinut Rosenndahlin laituriin Pyynikille ennen esityksen alkua.

Risteily klo 14 näytöksiin: 11.30 – n. 13.15
Risteilyt klo 18 näytöksiin: 15.30 – n. 17.15

Lisätiedot ja näytösajat: https://www.pyynikinkesateatteri.fi/kalenteri/
Osta teatteriliput netistä: www.lippu.fi
m/s Silver Skyn risteilyt Hopealinjojen verkkokaupasta >

TEATTERI + RISTEILYPAKETTI ryhmille 75 € / hlö (min. 20 hlö)

Lisätiedot ja varaukset:

Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti
puh. 010 2292 111
ma-pe kello 10.00-16.00
Verkatehtaankatu 11, Tampere
varaus@pyynikinkesateatteri.fi

HÄMEENLINNAN UUSI KESÄTEATTERI

Hyppää Hopealinjojen kyytiin ja yhdistä järvimatka sekä herkullinen lounas tai tai illallinen Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin musiikkinäytelmään Sellaista elämä on. Valitse sopiva risteily ennen tai jälkeen teatteriesityksen tai hyppää reittilaivan kyytiin ja pistäydy ryhmäsi kanssa kierroksella Visavuoressa tai Lepaan Viinitilalla.

Paketit ryhmille (min. 30 hlö)

TEATTERIRISTEILY-päiväpaketti
Nauti Vanajaveden upeista järvimaisemista ja herkullisesta lounaasta Hopealinjojen päiväristeilyllä klo 11.30 – 13.30. Paketti sisältää risteilyn, ruokailun ja teatterilipun. Hinta 65 € / hlö (sis. alv)

TEATTERIRISTEILY-iltapaketti
Täydennä teatterimatkaasi tunnelmallisella iltaristeilyllä ja illallisella Hopealinjojen matkassa klo 19.00 – 22.00. Paketti sisältää risteilyn, illallisen ja teatterilipun. Hinta 75 € / hlö (sis. alv)

Viinejä ja hengenravintoa ja Historiaa ja kulttuuria -paketeissa yhdistät kesäteatterin, upean järvimatkan, lounaan sekä kierroksen Lepaan viinitilalla tai Visavuoressa.

Paketin hinta alk. 83 € / hlö.

Lataa esite >

Yksittäismatkustajat voivat ostaa kesäteatterilipun ja soveltuvan risteilyn erikseen.

Osta laivaliput Hopealinjojen verkkokaupasta >

Osta teatteriliput HUK:n sivuilta >

Varmista saatavuus ja varaa paikkasi ajoissa!
Lisätiedot ja varaukset:

myyntipalvelu@hopealinjat.fi
010 422 5699

info@hukteatteri.fi | 0400 409 914