Kruunaa teatterielämys Pyhäjärven aalloilla

Kruunaa kesäteatterielämys Pyhäjärvi-risteilyllä ja Ravintola Viikinsaaren tarjoiluilla!

Hopealinjojen laivat kuljettavat sinut, seurueesi tai ryhmäsi sekä Viikinsaaren että Pyynikin kesäteatteriin. M/s Silver Skyn teatteriristeilyllä on tarjolla herkullinen noutopöytä ja näet samalla palan kauneinta Tamperetta järveltä käsin. Risteily lähtee Laukontorin satamasta ja vie sinut Viikinsaareen tai Pyynikille ennen näytöksen alkua.

Ravintola Viikinsaari palvelee Viikinsaaren kesäteatterin katsojia ennen ja jälkeen näytöksen, sekä tietysti väliajalla.


Kesällä 2019 Viikinsaaren kesäteatterissa nähdään Tampereella ensimmäistä kertaa Heikki Salon uusi musiikkikomedia 506 ikkunaa. Musiikkina kuullaan huippusuosittuja Miljoonasateen lauluja mm. Tulkoon rakkaus, Marraskuu ja 506 ikkunaa.

506 ikkunaa on lämminhenkinen tarina veljeksistä ja rakkaudesta. Se on koominen tarina erään kerrostalon asukeista, kerrostalon, jossa on 506 ikkunaa. Hulvattomista henkilöistä, jotka kaikki etsivät rakkautta. Mukana on myös ripaus jännitystä ja eräs rikos.

Lavalla mm. Heikki Hela, Sami Hintsanen, Sanni Haahdenmaa, Jarkko Tiainen, Janne Kallioniemi. Säestyksestä vastaa nelihenkinen orkesteri kapellimestarina Antti Paranko. Esityksen ohjaa Olka Horila.

Lisätiedot ja näytösajat: www.viikinsaarenkesateatteri.fi

Yksittäiset liput ostat kätevästi netistä: www.lippu.fi

Ryhmävaraukset kesäteatterin myyntipalvelusta:
puh. 041 477 2949
myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

Ravintola Viikinsaaren pöytävaraukset: varaukset@ravintolaviikinsaari.fi

Ravintola Viikinsaaren ryhmävarukset Hopealinjojen myyntipavelusta:
asiakaspalvelu@hopealinjat.fi / 010 422 5600


Ensi kesänä Pyynikin kesäteatterissa nähdään kotimainen kantaesitys NUOTIN VIERESTÄ, joka saa ensi-iltansa 14.6.2019.

Insinööri Arto Mulkonsaarella on selvät sävelet elämässä. Marjukka-vaimon laatimaan viisivuotissuunnitelmaan kuuluu menestys työelämässä sekä täydellinen perheidylli HETI. Leena-äiti ei jää toimettomana seuraamaan tossun alle jääneen poikansa elämää, vaan laatii oman suunnitelmansa. Tilanne kärjistyy, kun Arto lupaa viedä äitinsä viikonlopuksi karaokekilpailuihin, vaikka Marjukalla on aivan muuta mielessä. Onko Artolla mahdollisuutta itse vaikuttaa tapahtumiin, kun kaksi sisukasta naista päättää hänen tulevaisuudestaan? Matkan varrella myös kohtalo puuttuu peliin.

Lisätiedot ja näytösajat: https://www.pyynikinkesateatteri.fi/kalenteri/

Osta liput netistä: www.lippu.fi

Pyynikin kesäteatterin ryhmämyynti:
puh. 010 2292 111
ma-pe kello 10.00-16.00
Verkatehtaankatu 11, Tampere
varaus@pyynikinkesateatteri.fi

LOKAKUUN HUIPPUEDUT!

VIIKINSAAREN KESÄTEATTERI & RISTEILY -PAKETTI

HINTA 60 € / hlö
(norm. 73€ , ryhmät 68€).

Sisältää 1,5 tunnin risteilyn kuvankauniilla Pyhäjärvellä, ruoan noutopöydästä sekä lipun Viikinsaaren kesäteatteriin. Myös paluukuljetus Viikinsaaresta reittivuorolla kuuluu hintaan.


VIIKINSAAREN KESÄTEATTERIN ENNAKKOLIPPU

HINTA 30 € / hlö
(norm.40€, ryhmät 36€)

Sisältää meno- ja paluulaivamatkat Viikinsaaren reittivuoroilla (kesto n. 20 min) sekä lipun kesäteatteriin. Voit nauttia järvimatkasta sekä Viikinsaaren luonnosta ja palveluista. Teethän pöytävarauksen Ravintola Viikinsaareen.

Katso lisätiedot kesäteatterin sivuilta >

Osta liput netistä – lippu.fi >

Viikinsaaren kesäteatterin ryhmämyynti:
puh. 041 477 2949
myynti@viikinsaarenkesateatteri.fi

Tarjoukset voimassa lokakuun loppuun asti. Paikkoja rajoitetusti.