Viikinsaari on juhannussaari

Tervetuloa viettämään Suomen upeinta kaupunkijuhannusta vehreään Viikinsaareen. Saari on auki ja laivat liikkuvat juhannusaattona klo 10.00 – 00.30, juhannuspäivänä klo 12.00 – 22.30  ja Juhannussunnuntaina klo 10.00-18.30. Laivat Laukontorilta lähtevät tasatunnein, paluut saaresta aina puolelta. Kuten perinteiseen juhannukseen kuuluu, luvassa on saunomista ja uimista rantasaunalla, pihapelien pelaamista,  sekä juhannuskokko. Juhannusaattona luvassa on myös juhannustanssit, jossa juhannuskansaa tanssittaa Pirita Niemenmaa.  Terassilla ja ravintolassa trubaduuri Joe Vestich viihdyttää musiikilla juhannusvieraita ennen ja jälkeen tanssien.

Ravintola Viikinsaaressa tarjoillaan juhannuksena noutopöytää (35 € aikuiset, 15 € lapset 3-12v.) Ravintolassa ei ole juhannusviikonloppuna 23-25.6.2023 a´la cartea tarjolla. Myös Viikinsaaren Kesäkeittiö ja Vohveli & Ranu -kioski  palvelevat saaren asiakkaita.

23.6.-25.6. Laukontorin satamasta

Lue lisää Viikinsaaren juhannuksesta

Juhannuksen tunnelmaa järvellä!

Kaupunkijuhannus laineilla. Tule nauttimaan järvimaisemasta ja palveltavaksi ravintolalaiva m/s Silver Sky:lle. Laivan juhannustunnelma on ainutlaatuinen. M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee Pyhäjärven mainingeilla runsain antimin. M/s Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvimaisemaan sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Silver Sky on täysiverinen ravintolalaiva. Laivan ravintolasalia reunustavat suuret ikkunat, joiden läpi ihailet maisemia ruoasta ja juomista nauttiessasi. Toisessa kerroksessa sijaitsee kabinetti ja baari. Toisen kerroksen aurinkokannelta ihailet maisemia esteettä ja tunnet raikkaan tuulenvireen kasvoillasi.

23.6. Laukontorin satamasta
Klo 14.00-16.00, 17.30-19.30 ja 21.00-23.00

Lue lisää juhannusristeilyistämme

Vanajaveden juhannus!

Lähde Hopealinjojen juhannusristeilylle nauttimaan keskikesän juhlasta laineilla. Pääset kyytiin myös Aulangolta. Tervetuloa juhlimaan juhannusta maukkaan noutopöydän ääreen tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. M/S silver Star vie sinut Vanajaveden vaihtuviin maisemiin. Risteilyllä pääset varmasti juhannustunnelmaan.

23.6. Hämeenlinnan laivarannasta
Klo 14:00 – 16:00, 17:30 – 19:30 ja 21:00 – 23:00

Lue lisää Vanajaveden juhannuksesta

Juhannusristeily Keuruulla!

Tervetuloa Keurusselän laineille kokemaan aidon siipirataslaivan ainutlaatuinen tunnelma! Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on risteilyt Keurusselkä-järvellä vuodesta 1986 lähtien. Laiva on ns. näköisalus 1800 luvun lopulla Keurusselkä-järvellä liikennöineestä samannimisestä laivasta. Siipirataslaiva Elias Lönnrot on harvinaisuus lajissaan. Se on ainoa suuri siipirataslaiva Suomessa, joka kulkee sivurattaiden avulla. Se on ainutlaatuinen aikamatka suomalaiseen järvimaisemaan.

Lue lisää Keuruun juhannusristeilystä