Lähde höyryylaiva Tarjanteen Jazz&Blues -risteilylle rentoutumaan ja nauttimaan laivan palveluista Näsijärven kauniissa maisemissa.

Tunnelmaa laineilla luomassa:
1.6. Riku Poramo Trio
24.8.
Nekala Jazz Club.

Mustalahti, Tampere
1.6. ja 24.8.2024 lauantaina Klo 18.00-21-00

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

1.6: Riku Poramo Trio

Tunnettuja jazz-standardeja, bossa novia ja ikivihreitä esittävä triokokoonpano.
Riku Poramo -kitara
Jukka Haavisto -basso
Sebastian Kruhn -rummut

24.8: Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa, kuin omia sekä lainattuja sävelmiä. Pohjan yhtyeen soundiin bändi luo Nekalassa sijaitsevassa treenitilassaan.

Hopealinjoilla Nekala Jazz Club soittelee nyt jo neljättä kesäkautta, ja bändin voi tänäkin kesänä bongata laivoilta tai Viikinsaaren brunssilta. Tunnelma on noussut aina lämpimäksi, oltiin sitten helteisellä kesäillan risteilyllä s/s Tarjanteella tai vilpoisemmassa kelissä pikkujouluristeilyllä m/s Silver Skylla. 

Pirkanmaan vesistöjen lisäksi bändi on purjehtinut lavoille niin Viihdepalatsin viinijuhlilla kuin vaikkapa Nekalan paikallisravintolassa. 

instagram: https://www.instagram.com/nekalajazzclub/