Hämeenlinnan iltaristeilyillä voi ihailla upeita maisemia Vanajavedeltä käsin. Vaihtuvien järvimaisemien lisäksi tarjolla myös maittavia ruokia ja juomia. Lähde kanssamme viettämään kesäilta laineilla!

 

Hämeenlinnan laivarannasta
9.6.-18.8.2021 keskiviikkoisin Klo 19.00-22.00
Risteily 25 € / aik., 15 € / lapsi 3-12-v
Illallinen 26 € / aik., 13 € / lapsi 3-12-v

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Esittely risteilystä

Illallinen laineilla auringonlaskua ihaillen. Upeat järvimaisemat, lämmin palvelu ja herkullinen ruoka takaavat viihtyisän illan. Illalla Hämeenlinnan kaupungin valot loistavat ja heijastavat järvestä laivaan.
Tervetuloa ihailemaan!

Palvelut ja ruoka

Silver Moon laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Laivassa illallispöytä, josta kaikille löytyy herkullista syötävää.
Tutustu illalliseen »

Musiikkia laineilla

Hämeenlinnan iltaristeilyllä 6.8. klo 19-22 esiintyy Trubaduuri Henry Kuronen

Lempääläinen muusikko Henry Kuronen hoitaa erilaiset tilaisuudet satojen keikkojen tuomalla kokemuksella ja hyvällä fiiliksellä. Luvassa on kattaus kotimaista ja ulkomaista pop- ja rock-klassikkoja.