Kolme Ruokalajia Laineilla -risteily yhdistää Pyhäjärven upeat maisemat sekä Hopealinjojen makumaailman tavalla joka hivelee kaikkia aistejasi. Pöytiin tarjoiltu, kolmen ruokalajin menu täydentyy Sommelierimme valitsemalla viinipaketilla, joka viimeistelee makukokonaisuuden.

Laukontori, Tampere
13.5-29.5 to-la Klo 19.00-21.30

Risteily ja kolmen ruokalajin illallinen: 79€

Kirjaathan pääruokasi lisätietokenttään ostaessasi risteilylippua.

Hinta sisältää risteilyn ja illallisen. Lapsi (3-12 v.) 40 € Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme

Ihaile auringonlaskua

Illallinen laineilla auringonlaskua ihaillen. Upeat järvimaisemat, lämmin palvelu ja herkullinen ruoka takaavat viihtyisän illan. Iltaristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta. Illan hämärtyessä Tampereen kaupungin valot syttyvät ja heijastavat kaupungin siluetin järvestä laivaan.

Katso reittikartta

m/s Silver Sky menu

Korvasienikeittoa & nokkosvaahtoa
False morel soup & nettle foam

Paistettua lohta, voiperunaa, kukkakaalipyree, pikkelöityä hernettä ja punajuurivelouté
Pan-fried salmon, butter-potatoes, cauliflower pureé, pickled peas and beetroot velouté
TAI
Ylikypsää naudan poskea, piparjuuriperunaa, porkkanapyree, pikkelöityjä pikkusipuleita ja mallaskastiketta
Slow-cooked beef cheeks, horseradish potatoes, carrot pureé, pickled pearl onions & malt sauce

Ternimaitobrulé & raparperikompottia
Beestingsbrulé & rhubarb compote

Tule laivalle nauttimaan!

M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee Pyhäjärven mainingeilla runsain antimin. M/s Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvimaisemaan sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Silver Sky on täysiverinen ravintolalaiva. Laivan ravintolasalia reunustavat suuret ikkunat, joiden läpi ihailet maisemia ruoasta ja juomista nauttiessasi. Toisessa kerroksessa sijaitsee kabinetti ja baari. Toisen kerroksen aurinkokannelta ihailet maisemia esteettä ja tunnet raikkaan tuulenvireen kasvoillasi.