Kurkkaa kulisseihin - mitä Hopealinjoilla tehdään ennen kauden alkua?

Kun asiakkaamme pääsevät nauttimaan auringosta, järvien leppoisista laineista ja ravintoloidemme raikkaista kesätarjoiluista, päällepäin ei näy, mitä kaikkea taustalla on tehty. Henkilökuntamme elää oman vuosikellonsa mukaan, ja nyt heistä kolme kertoo, mitä Hopealinjoilla tehdään ennen kesäkauden alkua. Tervetuloa kurkistamaan kulisseihin!

Lue lisää

Tervetuloa turvallisesti Hopealinjoille.

Kesä on täällä ja laivat liikkuvat taas. Raikas järvi-ilma ja maisemat hellivät asiakkaitamme ja rokotukset antavat kaikille yhteistä toivoa siitä, että pääsemme vähäksi aikaa eroon koronapandemiaan liittyvistä ajatuksista ja pääsemme nauttimaan kesästä täysin siemauksin. Viime kesänä otimme käyttöön toimintamalleja, jolla saimme aikaiseksi sen, että yhtään tartuntaa ei Hopealinjojen laivoilta tai ravintoloista saatu.

Lue lisää

Tervetuloa laineille tälläkin kaudella!

Kaunis järviluonto vihreine ja sinisine sävyineen, raikas ilma ja auringonpaiste sekä paras seura ovat niitä asioita, joita me kaikki varmasti kaipaamme! Siksi olemmekin erityisen iloisia, että näin kevään tullen pääsemme avaamaan jälleen uuden kauden.

Lue lisää

Mediatiedote 2020

Positiivisen tuloksen tehnyt Hopealinjat käynnistelee tuplajuhlavuoden viettoa

Hopealinjojen tärkeimmät tavoitteet kolmen vuoden strategiajaksolla ovat olleet kannattavuus ja ympärivuotisuus. Vuonna 2019 yhtiö saavutti nämä molemmat tavoitteet. Vuoden 2019 tulos on positiivinen ja toiminta on laajentunut ympärivuotiseksi. Se onkin oiva tapa käynnistää yhtiön 80- ja Ravintola Viikinsaaren 120-vuotisjuhlavuoden vietto.

Lue lisää