Viikinsaaren Päivähypyissä tanssitaan jälleen heinäkuussa torstaisin

Yksi Viikinsaaren suosituimmista kesätapahtumista, Viikinsaaren Päivähypyt palaavat saaren kesäohjelmistoon. Päivähypyt järjestetään Viikinsaaressa heinäkuussa joka torstai klo 12–14. Varttuneemman tanssikansan suosikkitapahtuma tuo Viikinsaaren tanssipaviljonkiin vaihtuvan kattauksen artisteja ja menneiden aikojen lavatanssitunnelmaa.

–Viikinsaari on nähnyt paljon uudistuksia, mutta jotkut perinteet on hyvä säilyttää. Päivähypyt on sellainen hitti, joka kannattaa ehdottomasti pitää Viikinsaaren ohjelmassa. Uskomme, että tänä vuonna Päivähypyt nousevat samanlaiseen suosioon kuin aikaisemminkin, kunhan vain tieto tansseista saavuttaa oikean kohderyhmän. Laukontorilla on Päivähyppyjen aikaan aivan kilpailtu, kuka pääsee Viikinsaaren laivaan ensimmäisenä, ja heinäkuussa varmasti saavutamme samanlaisen kesäisen tanssitunnelman kuin menneinä vuosina, sanoo Hopealinjojen toimitusjohtaja Mari Vuorinen. 

Päivähyppyihin on aikaisemmin saavuttu Tampereen rajojen ulkopuoleltakin, ja tapahtumalla on paljon vakikävijöitä. Monen toive täyttyy, kun Viikinsaaren paviljongin täyttää jälleen elävä musiikki, humpan tahdit ja tanssin pyörteet.

 Viikinsaaren Päivähyppyjen esiintyjät:

 6.7. Teemu Harjukari duo

13.7. Benjamin Enroth duo

20.7. Onnentähti

27.7. Kari Vepsä duo

 Päivähyppyihin on vapaa pääsy. Viikinsaaren laivalippu 12 €/aikuinen, 10 €/eläkeläinen verkkokaupasta ostettuna, Laukontorin lipunmyynnistä liput 13 € / 11 €.

Liity postituslistalle

Syötä sähköpostiosoitteesi ja saat meiltä kuulumisia ja tarjouksia parin viikon välein.