Ohjelmistossamme ovat pysyneet perinteiset Pyhäjärven risteilyt, höyrylaiva Tarjanteen- ja Visavuoren reittimatkat sekä risteilyt Hämeenlinnassa. Jatkamme myös suosittuja teema- ja tapahtumaristeilyjä, ja Viikinsaari on edelleen kesän paras paikka herkutella, viettää aikaa ja kuulla huippuluokan live-musiikkia.

Yritysten ja järjestöjen tapahtumia voidaan järjestää edelleen vallitsevat olosuhteet ja rajoitukset huomioon ottaen. Seuraamme tiiviisti viranomaisten tiedotusta, ja autamme mielellämme käytännön organisoinnissa. Viime vuosina olemme vahvistaneet entisestään tapahtumanjärjestäjän rooliin liittyvää osaamistamme ja palvelua.

“Kesän aloittajaiset, tiimipäivät ja syksyn kick off –tapahtumat ovat nyt tauon jälkeen taas monen yrityksen suunnitelmissa. Haluamme tulla asiakkaitamme vastaan, ja muutostilanteissa varaus- ja peruutusehtomme ovat erittäin joustavat”, kertoo toimitusjohtajamme Mari Vuorinen.

Koronan kohdalla tavoittelemme nollalinjaa
Koronaturvallisuudesta ei tingitä tänäkään vuonna. “Olimme viime kautena hyvin tarkkoja turvavälien, hygienian ja muiden asiakasturvallisuuteen vaikuttavien seikkojen kanssa. Samoja toimintaperiaatteita noudatamme tänäkin vuonna”, sanoo Vuorinen.

Hän kiittää sydämellisesti kaikkia laiva- ja ravintola-asiakkaita sekä henkilökuntaa vastuullisuudesta. Hän toteaa, ettei koronapandemian aikana missään Hopealinjojen laivassa, ravintolassa eikä tapahtumassa ole todettu ainuttakaan korona-altistumista tai positiivista tautitapausta.

“Pisteillä ja maaleilla on merkitystä urheilukaupunki Tampereella, mutta koronakurimuksen ainoa tavoite on nollapeli. Siksi tähtäämmekin samaan nollalinjaan myös alkavana kesä- ja syksysesonkina”, Vuorinen summaa.

Lämpimästi tervetuloa Hopealinjoille, tavataan laineilla tai Hopearavintoloiden makumaailmoissa!

Lisätietoja risteilystämme saat www.hopealinjat.fi/
Iloa ja ideoita somekanavistamme www.facebook.com/Hopealinjat ja www.instagram.com/hopealinjat