Kesä on täällä ja laivat liikkuvat taas. Raikas järvi-ilma ja maisevat hellivät asiakkaitamme ja rokotukset antavat kaikille yhteistä toivoa siitä, että pääsemme vähäksi aikaa eroon koronapandemiaan liittyvistä ajatuksista ja pääsemme nauttimaan kesästä täysin siemauksin.

Viime kesänä otimme käyttöön toimintamalleja, jolla saimme aikaiseksi sen, että yhtään tartuntaa ei Hopealinjojen laivoilta tai ravintoloista saatu.

Tänäkin vuonna noudatamme tarkasti kaikkia viranomaissuosituksia ja siksi olemme ottaneet käyttöön seuraavia toimenpiteitä. Asiakaskapasiteettimme on tällä hetkellä noin 70% normaalista asiakasmäärästä. Tämä saattaa vaikuttaa jonkin verran lippujen saatavuuteen, joten toivomme, että asiakkaamme ostavat liput ajoissa esim. verkkokaupastamme, jos haluavat päästä risteilemään tiettynä päivänä. Noudatamme toiminnassamme riittäviä etäisyyksiä ja käsihygieniaa, sekä suosittelemme käyttämään kasvomaskia laivan sisätiloissa liikuttaessa.

Toivomme, että myös asiakkaamme noudattavat alueellista viranomaissuositusta ja edellytämme, että meille tullaan terveenä. Kaikkia ryhmävarauksiamme koskevat laajennetut peruutusehdot, joista tietoa saa asiakaspalvelustamme. Tervetuloa nauttimaan kesästä, ruoasta ja järvimaisemasta turvallisesti.