+358 10 422 5600
asiakaspalvelu@hopealinja.fi
Viikinsaaren viini-illat johdattavat sinut tänä kesänä saksalaisten viinintekijöiden maailmaan. Koe nautinnollinen elämys kauniin luonnon ympäröimänä, Ravintola Viikinsaaren pitsihuvilassa.
Viini-illallisen aikana kuulet tarinoita viinien takaa ja viinejä siivittävät keittiömme loihtimat makuparit.
Hinta: 123 €/hlö
Hinta 69€ sisältää upean illallisen, edestakaiset laivamatkat sekä tarinat viinien takaa.
Ostamalla illallisen ja laivamatkat verkkokaupastamme sitoudut ostamaan paikan päällä myös viinipaketin (54 €).
Viinipaketti sisältää alkumaljan ja illallisella tarjottavat viinit (alkumalja ja 3 lasia viiniä) ja se maksetaan paikan päällä.
Ostamalla illallisen ja laivamatkat verkkokaupastamme sitoudut ostamaan paikan päällä myös viinipaketin. Viinipakettia ja illallista ei myydä erikseen. Laskutusteknisistä syistä viinipaketti lunastetaan ja maksetaan vasta paikan päällä. Paikkoja on rajoitetusti. Ostamalla illallisen varaat paikkasi tähän upeaan ruokaelämykseen.
Lisääthän eritysruokavaliot ja allergiat lisätietokenttään lippua ostaessasi.
Viini-ilta alkaa klo 18:30, Lippu sisältää laivamatkan Laukontorilta klo 18.00 lähtevään laivaan. Jos haluat mennä aikaisemmalla laivalla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.
27.5. Emrich-schönleber
Valkoparsakeittoa, pikkelöityä sinapinsiementä, valkoparsaa sekä paahdettua mallasleipä-krutonkia (L, G*)
Voissa paistettua siikaa, hollandaise-kastiketta, lehtikaalia, parsaa ja muhennettua kevät-sipuliperunaa (L, G)
Raparperiparfait, paahdettua valkosuklaata ja valkosuklaa namelakaa & saaren yrttejä (L, G)
15.7. Christian Dautel
Paahdettu porkkanakeitto, pikkelöityä sinapinsiementä, paahdettua kurpitsansiementä sekä paahdettua mallasleipä krutonkia (L,G*)
Kokonaisena paistettua naudan ulkofileetä, rakuuna-bearnaisekastiketta, lehtikaalia, parsaa ja muhennettua kevät-sipuliperunaa (L,G)
Raparperiparfait, paahdettua valkosuklaata ja valkosuklaa namelakaa & saaren yrttejä (L,G)
2.9. von Winning
Täyteläinen suppilovahverokeitto, juuressipsejä sekä smetanamoussea (L,G)
Voissa paistettua kuhaa, punajuuri-beurre blanc, härkäpapua, varsikukkakaalia sekä peruna-gnoccheja (L,G)
Lakritsi creme brulee sekä pikkelöityjä kesän marjoja (L,G)