Liput:
Risteily 20 €, Lapsi (3-12-v) 13 €
Ahtola-Nyyssänniemi tai Nyyssänniemi-Keurusselkä 15 €, Lapsi (3-12-v) 10 €

Aikataulu
Lähtö: 18.00
Paluu: 19.30

Hotelli Keurusselkä
3.7.-31.7. maanantaisin Klo 18.00-19.30

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Koe aidon siipirataslaivan tunnelma

Tervetuloa Keurusselän laineille kokemaan aidon siipirataslaivan ainutlaatuinen tunnelma! Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on risteilyt Keurusselkä-järvellä vuodesta 1986 lähtien. Laiva on ns. näköisalus 1800 luvun lopulla Keurusselkä-järvellä liikennöineestä samannimisestä laivasta. Siipirataslaiva Elias Lönnrot on harvinaisuus lajissaan. Se on ainoa suuri siipirataslaiva Suomessa, joka kulkee sivurattaiden avulla. Se on ainutlaatuinen aikamatka suomalaiseen järvimaisemaan.

Keurusselän sini hurmaa

Ihaile kauneinta suomalaista järvimaisemaa aidon siipirataslaivan kyydissä. Siipirataslaivan tasainen ja rauhallinen kyyti antaa mahdollisuuden tutustua ympäröivään luontoon kaikessa rauhassa ja kesäpäivästä täysin rinnoin nauttien. Laivan bistro tarjoaa maisemamatkaajalle virvokkeita. Laivalla anniskeluoikeudet ja kahvio.

Hotelli Keurusselän viihdetarjonta

Hotelli Keurusselkä on tunnettu ympäri Suomen loistavana tanssipaikkana ja viihteen keskuksena. Hotelli Keurusselkä myy myös tanssipaketteja, jotka sisältävät aamiaisen, päivällisen, kylpylän ja tanssiliput (Erikoisiltoina pääsylippu 25 €). Lisätiedot hotellin sivuilta.

Heinäkuun ohjelma:
3.7. Yölintu
10.7. Sinitaivas
17.7. Antti Ahopelto & Etiketti
24.7. Teemu Roivainen
31.7. Komiat

Hotelli Keurusselän sivut