Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmille – Nauti maittavasta noutopöydästä Hopealinjojen risteilyllä ennen Viikinsaaren kesäteatterin näytöstä. Paketti yhdistää paikallisten makujen maailman ja teatteriesityksen. Luvassa on mahan täydeltä mahtavuutta!

Hopealinjojen m/s Silver Sky alus lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Päiväristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa, matkan aikana nähdään mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut ennen saapumista Viikinsaareen. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi. Laivassa on runsas noutopöytä, josta löytyy jokaiselle herkullista syötävää sekä vaihtuva pääruoka.

Vanhoja poikia vierailuesitykset Viikinsaaren kesäteatterissa 4.-19.6.2024

Neljä miestä tuulisella Saimaan saarella, muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Usein huiman hauskasti, yhtä usein kömpelön karheasti. Miehet kuljettavat tarinaansa parinkymmenen Junnun laulun voimin, huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä. Ja jossain kääntää norppakin kylkeään.

Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tuomas Uusitalo ja Puntti Valtonen
Live-yhtyeenä näyttämöllä Antti Paalanen ja Kiharakolmio

Esitykset 4.6.-19.6.2024. Katso esityskalenteri.

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmille

Ryhmä­koko
30-150 henkilöä, kysy tarjousta myös muun kokoisille ryhmille

Laiva
m/s Silver Sky, tietoa aluksesta

Aikataulu
risteily Laukontori – Viikinsaari klo 12.00-13.30 / 16.00-17.30
paluu Viikinsaaresta reittivuorolla näytöksen jälkeen, lähdöt aina puolelta

Kesto
n. 5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta alkaen, min 30 henkilöä
alk. 102 € / hlö
sisältäen ryhmälle n. 1,5 h risteilyn Pyhäjärvellä ja ruokailun laivalla, pääsylipun Viikinsaaren kesäteatterin esitykseen ja paluukuljetuksen Viikinsaaren reittilaivalla Laukontorille. Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 12.00 tai 16.00. Laivan lounasmenu, erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteisilmoitusten mukaan

Lisämaksusta
opastus risteilyn aikana
väliaikatarjoilut Viikinsaaressa
illallinen ravintola Viikinsaaressa

Varaukset ja tiedustelut  
Hopealinjojen asiakaspalvelu asiakaspalvelu@hopealinjat.fi, p. 010 422 5600

Lataa esite

Risteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Viikinsaaren kesäteatteriin ryhmilleTunnelmaa ryhmille ravintola Viikinsaaressa