Pikkujoulukaudella aluksemme ovat lastattuina hyvällä ruualla, lämpimällä tunnelmalla ja musiikilla. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan! Hinta sisältää risteilyn, ruokailun ja ohjelman. Järvellä nautit kaikilla aisteilla. Tule viettämään unohtumaton pikkujoulu laineilla!

 

Laukontori, Tampere
18.11, 25.11, 2.12. ja 9.12. perjantaisin Klo 19.00-22.00

Hinta 62 € / hlö
sis. risteilyn, pikkujoulumenun noutopöydästä ja ohjelman.

Tiedustelut ja varaukset yrityksille ja ryhmille asiakaspalvelustamme: 010 422 5600 / asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Tervetuloa pikkujouluristeilylle!

Risteily on täydellinen tapa irtautua arjesta pikkujoulukaudella. Herkuista notkuva noutopöytä juomineen yhdessä viihdyttävän ohjelman kanssa nostavat tunnelman kattoon. Kun laiva irtautuu rannasta, irtaudut arjesta.

Laiva on lastattu hyväntuulisilla ihmisillä. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan!

Olemme laatineet eri risteilyihin erilaista ohjelmaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ammattitaitoiset esiintyjät pitävät huolta viihtyvyydestäsi ja laineilla viihdyt taatusti.

M/S Silver Sky Pikkujoulumenu

Huom! Ysäripikkujouluissa tarjolla runsas cocktailmenu.

Alkupalapöytä
Rapeaa vihreää ja sitrusvinaigretteä (M, G)
Metsäsienisalaattia (L, G)
Sinappista perunasalaattia (L,G)
Graavisuolattua kauden kalaa (M, G)
Laivan silli- ja silakkavalikoima (L, G)
Savukalamoussea ja ruislastuja (L, saatavilla G)
Paahdettuja punajuuria ja fetakreemiä (L, G)
Paahtopaistia ja piparjuurta (L, G)
Maalaispatee (L, G)
Leipää ja voita (L, saatavilla G)

Lämmin ruoka
Ylikypsää possua tummassa timjamikastikkeessa (L,G)
Mausteinen juurespyree (L,G)
Sieniohrattoa (L)

Jälkiruoaksi
Appelsiinilla maustettua suklaakakkua ja vaniljakermaa (L, G)
Piparkakkuja, Peltolan blue, viikunahilloketta ja päärynää (Saatavilla g, L)

Pikkujouluohjelmaa jokaiseen makuun!

18.11. Pikkujoulut: Ysärein Retroristeily: DJ Juissi ja DJ Jykke

Pikkujoulujen ysäreimmällä retroristeilyllä nautitaan parhaasta bilemusasta. Tanssilattiana toimii m/s Silver Sky. Rhythm Is a Dancer, kun Ysäriristeilyn Captain Jackit, tutut DJ:t Juissi ja Jykke luotsaavat bilelaivan kohti ulappaa, joka illan tummuessa siintää kuin Blue (Da Ba Dee Ysäriristeilyllä tarjolla runsas, jouluinen cocktailmenu, joka syödään rennosti seisten tai pystypöydässä. Huom! Tällä risteilyllä bileissä on satamassa tunnin jatkoaika eli vaikka laiva saapuu laituriin klo 22, tanssia laivassa saa klo 23 asti!

25.11. Suomirock Pikkujoulut: Trubaduuri Henry Kuronen

Maistuvatko kotimaiset pop- ja rock-klassikot? Henry Kuronen viihdyttää yleisöä satojen keikkojen kokemuksella. Hyväntuulinen artisti nostattaa hymyn myös yleisön suupieliin.

2.12. Classic Rock Pikkujoulut: Trubaduuri Joe Vestich

Joe Vestich viihdyttää kitaransa kanssa pikkujouluristeilijöitä. Musiikki vaihtelee sujuvasti folkista countryyn ja rock´n´rollista rhytm´n´bluesiin. Tätä miestä kannattaa kuunnella!

9.12. Jazz&Blues Pikkujoulut: Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa sekä omaa ja lainattua. Nekala Jazz Club:in taidokas groove pitää huolta, että pikkujouluissa on tunnelmaa!