Pikkujoulukaudella aluksemme ovat lastattuina hyvällä ruualla, lämpimällä tunnelmalla ja musiikilla. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan! Hinta sisältää risteilyn, ruokailun ja ohjelman. Järvellä nautit kaikilla aisteilla. Tule viettämään unohtumaton pikkujoulu laineilla!

 

Laukontori, Tampere
17.11, 24.11, 1.12. ja 8.12.2023 perjantaisin Klo 19.00-22.00

Hinta 65 € / hlö
sis. risteilyn, pikkujoulumenun noutopöydästä ja ohjelman.

Tiedustelut ja varaukset yrityksille ja ryhmille asiakaspalvelustamme: 010 422 5600 / asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Tervetuloa pikkujouluristeilylle!

Risteily on täydellinen tapa irtautua arjesta pikkujoulukaudella. Herkuista notkuva noutopöytä juomineen yhdessä viihdyttävän ohjelman kanssa nostavat tunnelman kattoon. Kun laiva irtautuu rannasta, irtaudut arjesta.

Laiva on lastattu hyväntuulisilla ihmisillä. Pikkujouluristeily on loistava tapa viettää pikkujoulua kaveriporukalla, tiimillä, perheporukassa tai vaikka kaksistaan!

Olemme laatineet eri risteilyihin erilaista ohjelmaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ammattitaitoiset esiintyjät pitävät huolta viihtyvyydestäsi ja laineilla viihdyt taatusti.

M/S Silver Sky Pikkujoulumenu

Huom! Ysäripikkujouluissa tarjolla runsas cocktailmenu.

Alkupalapöytä
Rapeaa vihreää ja laivan vinaigretteä (M, G)
Metsäsienisalaattia (L, G)
Sinappista perunasalaattia (L,G, VEG)
Graavikalaa (M, G)
Laivan silli- ja silakkavalikoima (L, G)
Savukalamoussea ja ruislastuja (L, saatavilla G)
Rosollia (M, G, VEG)
Savukalkkunaa ja karpaloa (L, G)
Leipää ja voita (L, saatavilla G)

Lämmin ruoka
Ylikypsää possua tummassa tummassa omenakastikkeessa (L, G)
Paahdettua perunaa (L, G)
Porkkanalaatikko (L, G)
Lanttulaatikko (L, G)
Punajuuriohrattoa ja peltolan blueta (L)

Jälkiruoaksi
Piparkakkuja (Saatavilla L, G)
Taatelikakkua
Mini joulutorttuja

Pikkujouluohjelmaa jokaiseen makuun!

17.11. Suomirock Pikkujoulut: Juri Lindeman Solo

Useista radiohiteistään tunnetuksi tullut Tampereen ja Pispalan ikoni sekä laajasti kiitelty HauliBrosin solisti on muuntautumiskykyinen, erittäin vahva, karismaattinen ja monipuolinen esiintyjä todella laajalla repertuaarilla. Illan ohjelmistossa kuullaan läpileikkaus manse/suomirockin klassikoita sekä HauliBros:in omaa tuotantoa.

24.11. Pikkujoulut: Ysärein Bileristeily: DJ Juissi ja DJ Jykke (LOPPUUNMYYTY)

Pikkujoulujen ysäreimmällä retroristeilyllä nautitaan parhaasta bilemusasta. Tanssilattiana toimii m/s Silver Sky. Rhythm Is a Dancer, kun Ysäriristeilyn Captain Jackit, tutut DJ:t Juissi ja Jykke luotsaavat bilelaivan kohti ulappaa, joka illan tummuessa siintää kuin Blue (Da Ba Dee Ysäriristeilyllä tarjolla runsas, jouluinen cocktailmenu, joka syödään rennosti seisten tai pystypöydässä. Huom! Tällä risteilyllä bileissä on satamassa tunnin jatkoaika eli vaikka laiva saapuu laituriin klo 22, tanssia laivassa saa klo 23 asti!

1.12. Jazz&Blues Pikkujoulut: Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa sekä omaa ja lainattua. Nekala Jazz Club:in taidokas groove pitää huolta, että pikkujouluissa on tunnelmaa!

8.12. Duo Pamela & Hermes

Laulaja Pamela Kilpeläinen ja kitaristi-laulaja Hermes Tuomisto tarjoavat kuulijoille akustista tunnelmaa kahden karismaattisen tulkitsijan ja kitaran sävelin. Duo esittää musiikkia yli genrerajojen, heittäytyen ja improvisoiden, aina ranskalaisista chansoneista bossa novaan, jazziin, bluesiin, countryyn, poppiin ja rockiin.