Nauti musiikista, Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista tällä musiikintäyteisellä risteilyllä. Tarjolla on herkkuja runsaasta noutopöydästä.

Laukontori, Tampere
2.6.2023 ja 12.8.2023 perjantaisin ja lauantaisin Klo 19.00-21.30

Risteily: 32 €
Illallinen noutopöydastä: 25€

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

pe 2.6. Born on the Bayou - Joe Vestich

Joe Vestich on 1986 Suomeen muuttanut laulaja, lauluntekijä, kitaristi ja kuvataiteilija. Joe on soittanut mm. Northwind, Screaming Thunders ja Messengers -bändeissä. Joe keikkailee ahkerasti soolona, duona ja oman Joe Vestich Band-kokoonpanonsa kera. Joe julkaisi soololevyn ”Steal the Wind” vuonna 2021, joka sisältää vain hänen omia sävellyksiään.

Laivalla Joe esittää soolona tätä iltaa varten laaditun ohjelman, joka nimensä mukaisesti on teemoitettu veden äärelle. Ohjelmassa kuullaan klassista rockia mm. seuraavilta artisteilta: CCR, Eagles, Rolling Stones, Elvis, Chuck Berry ja Johnny Cash. Kappalevalikoimasta löytyvät mm. sellaiset klassikot kuten: Green river, Born on the Bayou, Proud Mary ja Sailing. Varmasti kuullaan myös muutama kappale Joen albumilta ”Steal the Wind”.

 

Joe Vestich Spotify:ssa

la 12.8. Henry Kuronen & Annina Nieminen.

Henry Kuronen viihdyttää yleisöä satojen keikkojen kokemuksella. Legendaarista MSL-studiota isännöivä hyväntuulinen artisti nostattaa hymyn myös yleisön suupieliin. Tällä keikalla duon täydentää Annina Nieminen. Luvassa lauluja kesästä ja rakkaudesta. Softia poppia ja rockia 60-luvulta tähän päivään, niinkuin kesään sopiikin.

Henry Kuronen Spotify:ssa

Dinner + Cruise + Show!

Täydennä upea, musiikillinen ilta illallisella noutopöydästä!

Risteilyllä on tarjolla illallinen noutopöydästä hintaan 25 € ennakkotilauksesta. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi.

 

 

Teemaristeilyn menu (PDF)