Lähde m/s Silver Skyn Jazz&Blues -risteilylle rentoutumaan ja nauttimaan laivan palveluista Pyhäjärven kauniissa maisemissa. Tunnelmaa laineilla luomassa Nekala Jazz Club.

Laukontori, Tampere
7.7.2023 ja 9.9.2023 perjantaisin ja lauantaisin Klo 19.00-21.30

Liput: 35€
Illallinen: 25 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa palvelumaksu 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

​Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Lähtölaiturin löydät tästä.

Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa, kuin omia sekä lainattuja sävelmiä. Pohjan yhtyeen soundiin bändi luo Nekalassa sijaitsevassa treenitilassaan.

Hopealinjoilla Nekala Jazz Club soittelee nyt jo neljättä kesäkautta, ja bändin voi tänäkin kesänä bongata useammilta laivoilta. Tunnelma on noussut aina lämpimäksi, oltiin sitten helteisellä kesäillan risteilyllä s/s Tarjanteella tai vilpoisemmassa kelissä pikkujouluristeilyllä m/s Silver Skylla. 

Pirkanmaan vesistöjen lisäksi bändi on purjehtinut lavoille niin Viihdepalatsin viinijuhlilla kuin vaikkapa Nekalan paikallisravintolassa. 

instagram: https://www.instagram.com/nekalajazzclub/

Illallinen laineilla

Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi.

Teemaristeilyn menu (PDF)