Lähde m/s Silver Skyn Jazz&Blues -risteilylle rentoutumaan ja nauttimaan laivan palveluista Pyhäjärven kauniissa maisemissa. Tunnelmaa laineilla luomassa Nekala Jazz Club.

Laukontori, Tampere
23.7. ja 27.8. perjantaisin Klo 19.00-22:00
Liput
30 €/aikuinen, 18 €/lapsi 3-12v.

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippulisä 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

​Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Nekala Jazz Club

Nekala Jazz Club tarjoilee rennon jazzahtavalla otteellaan niin uutta ja vanhaa, kuin omia sekä lainattuja sävelmiä. Pohjan yhtyeen soundiin bändi luo Nekalassa sijaitsevassa treenitilassaan.

Hopealinjoilla Nekala Jazz Club soittelee nyt jo neljättä kesäkautta, ja bändin voi tänäkin kesänä bongata useammilta laivoilta tai Viikinsaaren brunssilta. Tunnelma on noussut aina lämpimäksi, oltiin sitten helteisellä kesäillan risteilyllä s/s Tarjanteella tai vilpoisemmassa kelissä pikkujouluristeilyllä m/s Silver Skylla. 

Pirkanmaan vesistöjen lisäksi bändi on purjehtinut lavoille niin Viihdepalatsin viinijuhlilla kuin vaikkapa Nekalan paikallisravintolassa. 

instagram: https://www.instagram.com/nekalajazzclub/

Illallinen laineilla

Tervetuloa nautiskelijan paratiisiin. Illallisella yhdistyy Pyhäjärven upeat maisemat sekä Hopealinjojen makumaailman tavalla joka hivelee kaikkia aistejasi.

Hopealinjojen ruokafilosofia on tarjota järvimaisemaan sopivaa konstailematonta suomalaista ruokaa modernilla otteella. Teemoinamme ovat puhtaus ja lähiruoka. Panostamme kotimaisiin raaka-aineisiin, paikallisten tuottajien tuotteisiin ja omaan yrttitarhaan.

MENU

Alkuruoka
Tuorehernekeitto 11 €
Pääruoka  vaihtoehdot
Naudan poski, punaviinikastike, haudutettu
sydänsalaatti ja rosmariiniperunat 27 €
Siikaa, kanttarellikastiketta, krossiperunat ja broccoli 27 €
kanttarellirisotto 22 €
Jälkiruoka
Jugurttipannacotta ja vadelmaa 9 €