Nauti musiikista, Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista tällä musiikintäyteisellä risteilyllä. Tarjolla on herkkuja runsaasta noutopöydästä.

Laukontori, Tampere
30.6. ja 26.8.2023 perjantaisin ja lauantaisin Klo 19.00-21.30

Risteily: 35 €
Illallinen noutopöydastä: 25€

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Lipunmyynnistä tai laivalta ostettuihin lippuihin lisäämme 2€ palvelumaksun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Lähtölaiturin löydät tästä.

Kvartetti ILME

Kvartetti ILME on vuonna 2021 perustettu jousikvartetti. ILMEen juuret ovat Tampereella, vaikka soittajat ovat eri puolelta Suomea kotoisin. Kvartetti perustettiin Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoista, ja yhteistyö soittajien kesken jatkuu opiskelijoiden valmistuessa yksitellen musiikin ammattilaisiksi.

Kokoonpanossa soittavat Kuhmosta kotoisin oleva viulisti Maria Turunen, turkulaislähtöinen viulisti Ida Hoefft, Riihimäeltä kotoisin oleva alttoviulisti Lauri Suni ja espoolaislähtöinen sellisti Eero Vahtola. Kvartetti ILME on monipuolinen ja uutta kokeileva yhtye. ILME on kotonaan sekä keveyn musiikin hittien että klassisen musiikin helmien parissa.

ILME saa yleisön tanssijalan vipattamaan valssien ja tangojen tahtiin sekä lumoaa Sibeliuksen kauniilla sävelillä. Syksyllä 2022 ILME kantaesitti Luukas Hiltusen ensimmäisen jousikvarteton, lisänimeltään “A Tale of two Lovers”. Näiden kahden upean konserttiristeilyn lisäksi ILMEen soittoa voi kuulla tulevana keväänä Riihimäen Pelkkänä korvana- konserttisarjassa sekä Laura Netzel-festivaalilla.

ILME haluaa tuoda musiikin lähelle ihmisiä ja luoda ikimuistoisia hetkiä. ILME saa eri musiikkityylit heräämään eloon ja välittää koko tunteiden kirjon yleisölle soittamansa musiikin avulla.

Dinner + Cruise + Show!

Täydennä upea, musiikillinen ilta illallisella noutopöydästä!

Risteilyllä on tarjolla illallinen noutopöydästä hintaan 25 € ennakkotilauksesta. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi.

Teemaristeilyn menu (PDF)