Nauti Pyhäjärven upeista järvimaisemista ja ravintolan monipuolisista palveluista livemusiikin säestyksellä.

Pamela Kilpeläinen & Duo Primadonnat tulkitsevat vaikuttavimpia Bond-sävelmiä!

Tarjolla on upea herkuista notkuva noutopöytä ja teemaan sopivia drinkkejä.

Laukontori, Tampere
6.7.2024 Lauantaina Klo 19.30-22.00

Risteily: 45 €

Illallinen : 40 €

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa hintaan lisätään palvelumaksu 2 €/ lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme. Lähtölaiturin löydät tästä.

Rentoudu järvimaisemassa

Iltaristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta. Pispalan komeat maisemat reunustavat reittiä joka kiertää Viikinsaaren ja pyörähtää Hatanpään Kartanon ja Arboretumin tuntumasta. Pyhäjärvi on kesäiltana upeimmillaan.

Illallinen laineilla

M/S Silver Sky -laivalla tarjoillaan upea, runsas ateria noutopöydästä. Herkkuja notkuvasta pöydästä löytyy valikoima upeita kylmiä alkuruokia ja herkulliset lämpimät vaihtoehdot. Panostamme parhaisiin raaka-aineisiin ja tarjoamme moderneja makuja maailmalta ja kotimaasta. Nauti järvi- ja saaristomaisemiin sopivan pitopöytämme herkuista kaikessa rauhassa maailman kauneimmissa järvimaisemissa.

Katso menu tästä

Pamela Kilpeläinen & Duo Primadonnat

Pamela Kilpeläinen & Duo Primadonnat tulkitsevat vaikuttavimpia Bond-sävelmiä! Pamela Kilpeläinen tunnetaan vahvana tulkitsijana, jonka sielukas ja vahva ääni pääsee oikeuksiinsa taitavan pianistin Piia Kristiinan sekä huikean viulistin Annukka Nevalaisen säestäessä.