Liput:
Keurusselkä-Nyyssänniemi-Ahtola 22 €, Lapsi (3-12-v) 15 €
Keurusselkä-Nyyssänniemi tai Nyyssänniemi-Ahtola 15 €, Lapsi (3-12-v) 10 €

Aikataulu
20:00 Hotelli Keurusselkä
20:55 Nyyssänniemi
21.15 Ahtola

Hotelli Keurusselkä
3.7-31.7.2023 maanantaisin Klo 20.00-21.15

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Koe aidon siipirataslaivan tunnelma

Tervetuloa Keurusselän laineille kokemaan aidon siipirataslaivan ainutlaatuinen tunnelma! Siipirataslaiva m/s Elias Lönnrot on risteilyt Keurusselkä-järvellä vuodesta 1986 lähtien. Laiva on ns. näköisalus 1800 luvun lopulla Keurusselkä-järvellä liikennöineestä samannimisestä laivasta. Siipirataslaiva Elias Lönnrot on harvinaisuus lajissaan. Se on ainoa suuri siipirataslaiva Suomessa, joka kulkee sivurattaiden avulla. Se on ainutlaatuinen aikamatka suomalaiseen järvimaisemaan.

Keurusselän sini hurmaa

Ihaile kauneinta suomalaista järvimaisemaa aidon siipirataslaivan kyydissä. Siipirataslaivan tasainen ja rauhallinen kyyti antaa mahdollisuuden tutustua ympäröivään luontoon kaikessa rauhassa ja kesäpäivästä täysin rinnoin nauttien. Laivan bistro tarjoaa maisemamatkaajalle virvokkeita. Laivalla anniskeluoikeudet ja kahvio.

Hotelli Keurusselän viihdetarjonta

Hotelli Keurusselkä on tunnettu ympäri Suomen loistavana tanssipaikkana ja viihteen keskuksena. Hotelli Keurusselkä myy myös tanssipaketteja, jotka sisältävät aamiaisen, päivällisen, kylpylän ja tanssiliput (Erikoisiltoina pääsylippu 25 €). Lisätiedot hotellin sivuilta.

Hotelli Keurusselän sivut