Vanhoja poikia

Niilo on eläköitynyt kalastaja, Arvi käy vielä muikkuverkoillaan. Arvin poika Pekka kaipaa sinne missä on naisia, kaupunkeihin. Ja omaan elämään. Lati on osuuskauppias, jota vaimo turhaan yrittää pitää tiukassa hihnassa. Neljä miestä tuulisella Saimaan saarella, muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Usein huiman hauskasti, yhtä usein kömpelön karheasti. Nokipannukahvi on tulilla, kuppinsa pohjalle on lupa kaataa pienet plöröt, kukaan ei kiellä eikä kehota. Miehet kuljettavat tarinaansa parinkymmenen Junnun laulun voimin, huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä. Ja jossain kääntää norppakin kylkeään.

Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tuomas Uusitalo ja Puntti Valtonen
Live-yhtyeenä näyttämöllä Antti Paalanen ja Kiharakolmio

Vierailuesitykset Viikinsaaren kesäteatterissa 4.-19.6.2024

Lue lisää ja osta liput!

Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja

“Kyllä minä niin mieleni pahoitin”

Kotimaisen nykykirjallisuuden rakastettavimpiin hahmoihin kuuluva Mielensäpahoittaja saapuu viimeinkin Viikinsaaren kesäteatteriin. Mukanaan hänellä on elämäntarinansa, itse kyhätyt testamentti ja arkku. Niin, ja poika, miniä sekä muutama muu.

Uudessa sovituksessa pysytään tiukasti sysisuomalaisten perusasioiden eli elämän, kuoleman ja elementtirakentamisen, äärellä. Tulossa on hykerryttävä, mutta välistä myös koskettava kesäinen komedia elämän rajallisuudesta sekä päätöksistä, jotka yksinkertaisesti tulee tehdä ennenkuin peräseinä lähestyy: kuka saa talon, kuka Voortti Eskortin ja kumpi miniä saa kumman emännän koruista.

Ikonisen Mielensäpahoittajan saappaisiin astuu rakastettu tamperelainen näyttelijä ja teatteriohjaaja Ola Tuominen.

Viikinsaaren kesäteatterissa 3.7.-9.8.2024

Lue lisää ja osta liput!

Tatu ja Patu pihalla

Kesällä 2023 Viikinsaaren kesäteatterissa supersuosion saanut Tatu ja Patu pihalla -esitys palaa Viikinsaareen yleisön pyynnöstä.

Tatu ja Patu pihalla on koko perheen ratkiriemukas esitys kaikille heille, joilla ei ole mitään tekemistä ja heille, jotka ovat unohtaneet leikkimisen jalon taidon.

​Tarjolla on outolalaiseen tapaan outo esitys kaikesta siitä mitä kaikkea kivaa pihalla voi tehdä.

Tatu ja Patu johdattelevat kaikenikäiset katsojat perusteellisimpien – ja oudoimpien! – ohjeidensa kera pihaleikkien salaisuuksiin. Outolan veljesten opastuksella kuinka tehdään (ja tuhotaan) hiekkakakku, rakennetaan lumiukko tai maja sekä puetaan kaikkien leikkijöiden tärkein varuste eli kurapuku.

Varoitus: esitys saattaa lisätä pakollista tarvetta ulkona leikkimiseen sekä olemaan aivan pihalla!

Viikinsaaren kesäteatterissa 14.-30.7.2024

Lue lisää ja osta liput!

Viikinsaari SummerVibes 2024

Viikinsaaressa vietetään lauantaina 8.6.2024 SummerVibes -hyvinvointitapahtumaa jo kolmatta kertaa. SummerVibes on hyvinvointitapahtuma, joka tarjoaa yhden kesäisen elämyspäivän aikana joogaa, esityksiä, tanssia, luentoja, inspiraatiota, livemusiikkia, herkullista ruokaa ja uskomatonta energiaa.

Työpajoja ja hyvinvointiluentoja on vetämässä joukko alan valovoimaisia tähtiä. Tommy Hellsten, Teemu Syrjälä, Katja Frange, Heidi Emilia, Noora Kulmala, Joona Niemi ja Sanna Kämäräinen. Mukana tänä vuonna on kattaus maamme eturivin näyttelijöitä mm. Antti Launonen, Ronja Alatalo, Maria Skaffari ja upea Satu Silvo. Hieman toisenlaista näkökulmaa tänä vuonna tarjoaa Anitta ”Iso A” Ahonen, joka raottaa omassa workshopissaan ovea komiikan saloihin.

Hyvinvointipäivä huipentuu livemusiikkia tarjoavaan iltajuhlaan, jossa esiintyy mm. Tuure Kilpeläinen ja Niina Annika. Iltajuhlan päättää Summer Night Party, jossa yleisöä tanssittaa DJ Probaker. Hyvinvointiteemaan liittyy olennaisesti rakkaus, joten iltajuhlassa on tarjolla myös sinkkuterassi.

Lue lisää ja osta liput!

Lahjakortti on aina varma valinta!

Hopealinjojen lahjakortti ilahduttaa varmasti.

Voit käyttää Hopealinjojen lahjakortin monipuolisesti Hopearavintoloissa (Ravintola Kattila, Bistro Mustavuori, Ravintola Viikinsaari), Hopealinjojen risteilyillä sekä Höyrylaiva Tarjanteella. Lahjakortilla on helppo ostaa risteilyitä verkkokaupastamme.

Halutessasi voit myös tilata lahjakortin postitettuna sinulle tai suoraan vastaanottajalle upeassa sinisessä lahjakorttikotelossa (toimitusmaksu 5 €). Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Osta lahjakortti helposti ja nopeasti verkkokaupasta! Saat sen heti toimitettuna sähkopostiisi.

Huom! Hopealinjan lahjakorttia ei voi käyttää Viikinsaaren kesäteatterilippujen maksamiseen.

Osta lahjakortti verkkokaupasta!

Raskaan sarjan lahja!

SaariHelvetin 10-vuotisjuhlat koittavat ensi elokuussa

Tampereella esiintyvät muun muassa Norjan peikkometallisti Mortiis, belgialainen death metal -tykki Aborted, progressiivinen brittiraskailija Monuments sekä kotimaiset Warmen ja Turmion Kätilöt.

Ennakkoliput nyt myynnissä!!! (pääsyliput sisältävät laivamatkat ja ohjelman):

alk. 107,50 e (kaksi päivää)
alk. VIP 199,50 e (kaksi päivää)

Liput tästä linkistä