Viikinsaari on juhannussaari

Tervetuloa viettämään Suomen upeinta kaupunkijuhannusta vehreään Viikinsaareen.
Saari on auki ja laivat liikkuvat juhannusaattona klo 10.00 – 00.30, juhannuspäivänä klo 12.00 – 22.30  ja Juhannussunnuntaina klo 10.00-18.30.
Laivat Laukontorilta lähtevät tasatunnein, paluut saaresta aina puolelta.

Kuten perinteiseen juhannukseen kuuluu, luvassa on saunomista ja uimista rantasaunalla, pihapelien pelaamista,  sekä juhannuskokko. Juhannusaattona luvassa on myös juhannustanssit, jossa juhannuskansaa tanssittaa Armi Tenkula & Afrikan tähti.  Terassilla ja ravintolassa trubaduuri Joe Vestich viihdyttää musiikilla juhannusvieraita ennen tansseja.
Tanssien jälkeen terassilla suomihittejä levyltä yöhön asti.

Ravintola Viikinsaaressa tarjoillaan juhannuksena noutopöytää (39 € aikuiset, 19,50 € lapset 3-12v.)
Ravintolassa ei ole juhannusviikonloppuna 21-23.6.2024 a´la cartea tarjolla.

Jos haluat varmistaa paikkasi sisällä ravintolassa varaa pöytä: varaukset@ravintolaviikinsaari.fi
Ruokailla voi myös ulkoterassilla ja verannalla, jonne pöytävarauksia ei oteta.

Myös Viikinsaaren Terassi ja Vohvelikioski palvelevat saaren asiakkaita.

21.6.-23.6. Laukontorin satamasta

Lue lisää Viikinsaaren juhannuksesta

Juhannuksen tunnelmaa järvellä!

Kaupunkijuhannus laineilla. Tule nauttimaan järvimaisemasta ja palveltavaksi ravintolalaiva m/s Silver Sky:lle. Laivan juhannustunnelma on ainutlaatuinen. M/S Silver Sky on Hopealinjojen moderni helmi, joka palvelee Pyhäjärven mainingeilla runsain antimin. M/s Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvimaisemaan sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Silver Sky on täysiverinen ravintolalaiva. Laivan ravintolasalia reunustavat suuret ikkunat, joiden läpi ihailet maisemia ruoasta ja juomista nauttiessasi. Toisessa kerroksessa sijaitsee kabinetti ja baari. Toisen kerroksen aurinkokannelta ihailet maisemia esteettä ja tunnet raikkaan tuulenvireen kasvoillasi.

21.6. Laukontorin satamasta
Klo 14.00-16.00, 17.30-19.30 ja 21.00-23.00

Lue lisää juhannusristeilyistämme

Vanajaveden juhannus!

Lähde Hopealinjojen juhannusristeilylle nauttimaan keskikesän juhlasta laineilla. Pääset kyytiin myös Aulangolta. Tervetuloa juhlimaan juhannusta maukkaan noutopöydän ääreen tai vain rentoutumaan lasillisen ääressä kauniita järvimaisemia ihaillen. M/S silver Moon vie sinut Vanajaveden vaihtuviin maisemiin. Risteilyllä pääset varmasti juhannustunnelmaan.

21.6. Hämeenlinnan laivarannasta
Klo 14:00-16:00, 17:30-19:30 ja 21:00-23:00

Lue lisää Vanajaveden juhannuksesta

Juhannusristeily Virroilla

Juhannusaattona pääsee risteilemään aidolla höyrylaiva Tarjanteella Virtain laivarannasta. Risteily Virtain lähivesillä on upea tapa viettää keskikesän juhlaa!

21.6. Virtain laivarannasta
Klo 19.30-21.00

 

Lue lisää juhannuksesta Tarjanteella