asiakaspalvelu@hopealinja.fi
Koe Näsijärvi upeassa kesämaisemissa ”late brunch” -brunssiristeilyllämme. Brunssia sävyttää kesäkauden makujen maailma. Risteily on kulinaristinen elämys, jossa kohtaavat kaunis Järvi-Suomi ja herkullinen ruoka.
Tule Tarjanteelle nauttimaan Näsijärvestä ja herkullisesta brunssista.
Risteily ja brunssi 66 €/aikuinen, 36 €/lapsi 3-12-v.
Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Laukontorin lipunmyynnistä tai laivasta ostettaessa lippujen hintaan lisätään 2 € palvelumaksu.
Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.
Tervetuloa nautiskelemaan järven makujen raikkaudesta! Tästä buffetista löydät makuja, jotka vievät sinut kauniille järvelle.
Leipää & Levitteitä (G,L mahd. VEG) Leipää sekä levitteitä
Coctailpiirakoita & Munavoita (L) Coctailpiirakoita,Munavoita
Leikkele ja juustovalikoima (G, L) Leikkeleitä ja juustoja.
Savulohi- ja graavilohinapit (L) Ruisnappeja, savulohta, graavilohta, tuoretta tilliä, kurkkua ja punasipulia
Lohimousse (G, L) Savustettua lohta, tuorejuustoa, sitruunaa ja tuoreita yrttejä
Vihreä salaatti (G, L, VEG) Rucolaa, pinaattia, avokadoa, vihreää omenaa, kurkkua ja pähkinöitä.
Vesimeloni- ja kurkkusalaatti (G, L, VEG) Raikas vesimeloni ja kurkku yhdistyvät fetajuuston ja mintun kanssa.
Katkarapu caesar (G, L) Vihreää salaattia, Parmesaania, Katkarapuja
Täytetyt munat savulohen ja tillin kanssa (G, L) Keitetyt munat, savulohta, majoneesia, dijon-sinappia ja tilliä
Uudensadon perunoita & Tillivoita (G, L) Uudensadon perunoita, tillivoita
Nakkeja (G, L)
Mustikkapiirakka (G, L) Tuoreita metsämansikoita, mustikoita ja puolukoita voitaikinassa
Marja- ja kaurakeksit (G, L) Pehmeät kaurakeksit, joissa mustikoita ja puolukoita.
Vesimeloni- ja minttujuoma (G, L, Veg) Vesimelonia, tuoretta minttua, limeä ja vichyvettä
Marjamehu (G, L, VEG) Mustikoista, karpaloista ja puolukoista valmistettu mehu
Kahvi, tee
39€
Tarjanne palasi kulkemaan koivuhalkojen voimin lähes 60 vuoden tauon jälkeen 2023. Aluksen kattila on kunnostettu alkuperäiseen muotoonsa ja kaudesta 2023 alkaen Tarjanne kulkeekin koivuhaloilla. Matkustajille muutos näyttäytyy öljypoltinten kohinan lakkaamisena ja historialliselle laivalle hyvin sopivina halkopinoina satamissa. Remontin yhteydessä öljypolttimet ja -tankit on poistettu ja tulipesiin rakennettu uuni- ja vetoluukut sekä arinat. Tuhkat poistetaan kerran päivässä ja höyrykattilan tuliputket nuohotaan pari kertaa viikossa. Puhdas tuhka voidaan hyödyntää edelleen muun muassa lannoitekäytössä.
Pitkää reittiä ajavan höyrylaivan paluu biopolttoaineeseen on Suomessa merkkitapaus. Päätös polttopuun käyttämisestä vie Tarjannetta taas yhden piirun verran kohti alkuperäistä asuaan ja suuntaa samalla tulevaisuuteen uusiutuvaan polttoaineeseen siirtymisessä.