Hämeenlinnan ja Visavuoren väliä liikennöi m/s Silver Moon, 250 hengen matkustajalaiva, josta löytyy muun muassa viihtyisät ravintolatilat sekä A-oikeudet. Ihastele maisemia, nauti laivaravintolan tarjoiluista ja anna mielen rentoutua leppoisilla laineilla.

Reitti pysähtyy matkalla mm. Aulangolla sekä Lepaalla.

Hämeenlinna – Visavuori – Hämeenlinna tiistaisin 8.6.-17.8.2021 ja torstaisin 10.6.-5.8.2021

Mikäli  haluat tehdä varauksen ryhmälle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
Puh. 010 422 5600 sähköposti asiakaspalvelu@hopealinja.fi

 

Oikeudet hinnan ja aikataulun muutoksiin pidetään, varmistathan toteutuvat risteilyt tapahtumakalenterista/verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme.

HUOM! Visavuoren museoon vaaditaan erillinen pääsylippu, jonka voi lunastaa museosta paikan päältä. Visavuoressa käy myös musekortti.

[hopealinjat_button title=”Aikataulut, lisätiedot ja lippuhinnat »” url=”https://www.hopealinjat.fi/palvelut/reittimatkat-tampere-hameenlinna/”]

 

Laivalla on kahvila- ja ravintolamyyntiä

 

Visavuori – Hämeenlinna välillä tarjolla Moon Bistro -lista

Moon burger
Kotimaista rotukarjan ylikypsää naudanniskaa, briossisämpylä, raikkaita salaatteja, feta cheese & paholaisenhilloa ja rosmariiniperunaa
18,00 €

Paahdettua broileria, marinoituja vihanneksia, raikkaita salaatteja, chimichurria & valkosipuliaiolia
16,00 €

Laivan tapas
16,00 €

Lapsille
Lihapyörykät & perunasosetta ja vihanneksia
9,00 €

 

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.