REKRYTOINTI ON KÄYNNISSÄ

Haluatko työskennellä kaupungin huikeimmissa maisemissa ja huippuhyvässä porukassa? Hae meille!


HOPEALINJAT JA VIIKINSAARI

Haemme kippareita, kansimiehiä ja kansinaisia sekä kokkeja, tarjoilijoita, ravintolatyöntekijöitä ja ravintolan vuoropäälliköitä Ravintola Viikinsaareen ja laivoillemme Tampereelle ja Hämeenlinnaan.

HÖYRYLAIVA TARJANNE

Ottaisitko Sinä hoitaaksesi Akseli Gallen-Kalelan suunnitteleman ravintolan tai sen keittiön? Haluatko viettää kesäsi seikkaillen ihanalla 111-vuotiaalla Tarjanne-laivalla?

Legendaarinen höyrylaiva hakee näköistään vuoropäällikköä vastaamaan ravintolan asiakaspalvelusta, sekä osaavaa kokkia laivan keittiöstä. Tarjoilemme ylpeänä mm. Runoilijan tien varrelta, pientuottajilta hankittuja paikallisia makuja.

Tiedustelut:
Ravintolatoimenjohtaja
Anette Mellin
anette.mellin@hopealinja.fi

Laivatoimenjohtaja
Jari Niemi
jari.niemi@hopealinja.fi

 

LAUKONTORIN LIPUNMYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Haemme Laukontorin lipunmyyntiin ja asiakaspalveluun kesätyöntekijöitä tulevalle kaudelle. Työssäsi pääset nauttimaan kesästä järvimatkailun sydämessä. Matkailualan tuntemus, asiakaspalvelu- ja myyntikokemus sekä kielitaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sesonkityöhön sopiva asenne!

Tiedustelut:
Asiakaspalvelupäällikkö
Anna Vänninmaja-Mäkelä
anna.vanninmaja-makela@hopealinja.fi

 

KESÄSOMETTAJA MARKKINOINTITIIMIIMME

Katsotko maailmaa sujuvasti kameran tai puhelimen linssin läpi ja tämän päivän somekanavat kulkevat aina mukanasi? Osaatko luoda ja tuottaa innostavaa sisältöä huippuideoista lopulliseen toteutukseen asti?

Voit olla esimerkiksi markkinoinnin tai matkailun harjoittelija, vanha tekijä tai oman elämäsi sometähti. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne, tinkimätön tyylitaju ja kyky heittäytyä keskelle kuuminta kesäsesonkia! Työnkuva ja yksityiskohdat tarkentuvat kun oikea persoona löytyy. Tee itsesi näköinen hakemus ja lähetä se mahdollisimman pian!

Tiedustelut:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Samuli Pihlaja
samuli.pihlaja@hopealinja.fi

 

***


Haku päättyy 28.2. ja paikat täytetään sitä mukaa kun sopiva porukka löytyy!

Lähetä hakemukset alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@hopealinja.fi

 

Täytä avoin hakemus