Rekrytointi

Suomen kesä kuuluu viettää järvellä. Haluaisitko kesätyöpaikan, jossa se onnistuu? Hopealinjoilla pääset osaksi huipputiimiä, joka uudistaa Suomen järvimatkailua ja tarjoaa hienoja elämyksiä laineilla – luvassa on siis todellisia näköalapaikkoja järvellä ja mahtava kesä järvimatkailun dream teamissa!


Avoin työpaikka: siistijä

Tule joukkoomme huolehtimaan tilojemme siisteydestä ja asiakkaidemme viihtyvyydestä

 Palkkaamme ammattitaitoisen siistijän huolehtimaan Hopealinjojen laivojen sekä Viikinsaaressa sijaitsevien tilojemme siisteydestä ja puhtaudesta kesäkaudelle 15.5.–15.8.2017.

 Etsimme täysi-ikäistä, reipasta ja oma-aloitteista tekijää, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Olet tarkka työsi jäljestä ja haluat omalla työlläsi parantaa asiakkaidemme viihtyvyyttä ja palvelukokemusta. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

·      Työn kesto: 15.5.–15.8.2017

·      Tuntimäärä: 111 t / 3 vko

·      Palkkaus ja lisät: Mara-alan TES:in mukaisesti

Tunnistitko kuvauksesta itsesi? Täytä alla oleva hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Lisätietoja työstä antaa ravintolatoimenjohtaja Anette Mellin, puh. 043 824 3283.


Rekrytoimme kesäkaudelle 2017 matruuseja, kansimiehiä ja kippareita höyrylaiva Tarjanteelle sekä Pyhäjärvellä ja Vanajavedellä risteileville laivoillemme. 

Paikkoja voit hakea alla olevan avoimen hakemuksen kautta.


Ravintolahenkilökunnan haku kesäkaudelle 2017 on päättynyt 24.3.2017. Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille.

 

Täytä avoin hakemus