Reittiliikenne

Tampere–Virrat höyrylaiva Tarjanteella

Vuonna 1908 rakennettu höyrylaivalegenda liikennöi kesäisin Tampereelta Ruoveden kautta Virroille historiallista Runoilijan tietä.  Reitin varrella näet upeita järvinäkymiä ja vaikuttavia luonnonmaisemia, jotka ovat inspiroineet lukuisia suomalaisia taiteilijoita. Astu Tarjanteen matkaan, niin ymmärrät miksi.

Tarjanne risteilee 6.6.–12.8.2017 Tampere–Virrat-reitillä tiistaisin ja torstaisin ja Virrat–Tampere-reitillä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Välisatamia ovat Visuvesi, Ruovesi ja Muroleen kanava.

Aikataulut, lisätiedot ja lippuhinnat »

Tampereen ja Hämeenlinnan väliset laivamatkat

Risteilemme Hämeenlinnasta Tampereelle tiistaisin ja Tampereelta Hämeenlinnaan keskiviikkoisin 12.5.–25.8.2017.  Reitti pysähtyy matkalla Visavuoressa, jossa mahdollisuus tutustua Emil Wikströmin taiteilijakotiin ja Kari Suomalaisen sarjakuvatuotantoon. Kesä- ja heinäkuussa ohjelmistossamme on lisäksi Hämeenlinna–Visavuori–Hämeenlinna -risteily perjantaisin.

Aikataulut, lisätiedot ja lippuhinnat »

Laukontori–Laukko

Nouse laivaan Tampereen Laukontorilta ja vietä rento kesäpäivä historiallisessa Laukon kartanossa Vesilahdella upeita taidekokoelmia sekä kartanon arkkitehtuuria ja miljöötä ihaillen.

Laukontori–Laukko -risteilyt 26.6.–7.8.2017 maanantaisin.

Aikataulut, lisätiedot ja lippuhinnat »

Hämeenlinna–Petäys

Reittiä liikennöidään perjantaisin 4.–25.8. 2017. M/s Silver Moon irtoaa Hämeenlinnan laivarannasta klo 16.30 ja takaisin Petäyksestä juhlaväki tuodaan klo 24.00.

Aikataulut, lisätiedot ja lippuhinnat »

Ryhmävaraukset

Jos haluat varata matkan ennakkoon esimerkiksi ryhmälle, ota yhteyttä myyntipalveluumme:
010 422 5600 tai info@hopealinja.fi