Ravintolapalvelut

Hopealinjojen laivoilla ja Viikinsaaren ravintolassa panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa.

Kesällä 2017 Hopealinjojen ravintolapalvelut ovat kokeneet uudistuksen, ja sen seurauksena noutopöytäkattaukset väistyvät à la carten tieltä Viikinsaaren ravintolassa ja Hopealinjojen illallisristeilyillä.

Viikinsaaren ravintolassa asiakkaitamme palvelee myös sommelier, jonka viiniasiantuntijuudella tarjoilemme parhaiten sopivan viinin jokaiseen annokseen.

Laivaravintoloiden ja Viikinsaaren ravintolan ruokalistoilla näkyy kauden sesonkiruokien hyödyntäminen sekä hauskana yksityiskohtana tuotteet, jotka on valittu Hopealinjojen laivareittien varrella sijaitsevilta tuottajilta. Esimerkiksi Tampere–Ruovesi–Virrat -reittiä liikennöivällä höyrylaiva Tarjanteella on tarjolla Raija Asunnan maankuulua ruisleipää, joka on peräisin Ruovedeltä.

Tervetuloa nauttimaan herkullisesta ruuasta, juomasta ja tunnelmasta upeiden järvimaisemien ympäröimänä!

 

Katso tästä vuoden 2017 menut:

Viikinsaaren ravintolan

à la carte

menu

Viikinsaaren ravintolan

TERASSi

menu

Haluatko järjestää oman tilaisuuden laivalla tai Viikinsaaressa?

Varaa ennakkoon:

010 422 5600
info@hopealinja.fi