Water Action Park Viikinsaari

Water Action Park on aloittanut toimintansa Viikinsaaressa heinäkuussa 2017

Water Action Park on tuore tulokas Viikinsaaressa, ja sen palveluihin kuuluvat tilauksesta ryhmille järjestettävät flyboarding-tunnit sekä vesijettivuokraukset. Soutuvene, kanootit ja sup-laudat ovat puolestaan vuokrattavissa Viikinsaaren infopisteestä myös ilman ennakkovarausta. Parkille on kunnostettu oma toimintapaikkansa Viikinsaaren vierasvenelaiturilta, josta on helppo siirtyä vesijetin puikkoihin tai veden päälle leijumaan flyboard jaloissa.

Flyboard-lennätykset:

Flyboard, eli lentolauta, joka saa voimansa vesijetin vesisuihkusta. Flyboardilla voit lentää yli 20 metrin korkeuteen ja tehdä uskomattomia temppuja, voltteja, delfiinisukelluksia jne. Laudalla lennon oppii jo muutamassa minuutissa. Aloittelijoita kuitenkin aluksi lennätetään vain 1–3 m korkeudessa ensilennolla.

Hinnasto:
10 min: 70 €
20 min: 120 €
30min: 140 €

Flyboard Polttarit 115 € 10min tai 170 € 20min

Polttareihin varataan lennätyksen lisäksi normaalia enemmän aikaa mm. kuvauksille ja varusteiden vaihdoille. Polttarilentojen hinta on korkeampi koska sen voi varata juuri teille sopivana ajankohtana. Normaalisti useammat lennätykset kootaan samalle ajankohdalle.
Huom! Lennätettävän tulee olla ehdottomasti selvässä lentokunnossa.

Hinnat sisältävät tarvittaessa myös kuivapuvun jolloin alle voi pukea lämmintä vaatetta ja pysyy kuivana lennon ajan. Tämä normaalisti huhti-toukokuun ja syys-joulukuun.

 

Vuokrattavat vesijetit:

Vuokrattavana on kuusi kappaletta Sea Doo Sparkkia sekä Sea Doo GTI 130.
Mukana myös kauden 2017 superhauska uutuus: Spark TRIXX.
Vesijetit sijaitsevat Pyhäjärvellä Hatanpään soutukeskuksella, josta ne ajetaan tilauksesta Viikinsaareen. Toistaiseksi Viikinsaaresta mahdollista vuokrata vesijetit ainoastaan 3 h tai pidemmällä vuokra-ajalla (poislukien tapahtumat, kun kalusto on jo valmiiksi saaressa.

Hinnasto (vuokra-aika 3 h, ei sisällä polttoaineita):

  • Spark 60: 115 €
  • Spark 90: 135 €
  • Spark TRIXX 90: 150 €
  • GTI 90: 150 €
  • Wake 155: 205 €

 

Vuokra sisältää jettiliivit, koot S-XXXXL. Sea Doo Sparkkien 3h varauksiin voit myös valita tankillisen bensaa hintaan 50€. Tällöin sinun ei tarvitse huolehtia tankkauksesta pidemmänkään ajon jälkeen.

Tärkeää turvallisuusasiaa: Vuokraaja saa aina käyttöopastuksen turvalliseen ajamiseen. Pelastusliivi kuuluu aina hintaan ja sen käyttöä vaaditaan. Noudata ohjeita, huolehdi omasta turvallisuudestasi ja varo myös muita vesillä liikkujia. Vuokraajalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä. Varaathan mukaan esim. ajokortin tai passin, jolla voit todistaa ikäsi.

 

Vuokrattavat sup-laudat, kanootit ja soutuvene:

Sup-laudat, kanootit ja soutuvene ovat vuokrattavissa Viikinsaaren infopisteestä ilman ennakkovarausta (saatavuuden mukaan).

Hinnasto: 20 € / per väline

 

Varaukset:

puhelimitse +358 10 422 5600 tai asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Lisätietoja flyboard-lennätyksistä ja vesijettien vuokrauksesta:

puhelimitse 050 55 55 913 tai tampereenvesijettivuokraus@gmail.com