Pirkkalan Muinaismarkkinoiden Viikinkiristeily

Lähde opastetulle aikamatkalle paikalliseen historiaan

Pirkkalan Muinaismarkkinoiden alkutahdiksi nautimme Pyhäjärven erikoismenun ja muinaisten aikojen tarinoiden sekä kauniiden maisemien yhdistelmästä kolmen tunnin Viikinkiristeilyllä.

Nousemme Silver Sky laivaan Laukontorilta. Menomatkalla katselemme mielenkiintoisia rantanäkymiä Pirkkalan puolella ja kuulemme mitä näillä rannoilla on tietämämme mukaan tapahtunut historian kuluessa. Pirkkalankylän seuduilla puhumme kylän muinaista vaiheista ja siitä, mitä  kaikkea arkeologiset kaivaukset ovat paljastaneet, ja mistä syystä Tursiannotko on niin merkityksellinen. Jatkamme kauniita rantoja seuraten aina Luodon saaren kupeeseen, ja poikkeamme paluumatkalla entisen Pohjois-Pirkkalan nykyisin Nokian puolella. Astu laivaan ja kuule parhaimmat tarina oppaan johdolla! Risteilylle voi pukeutua teeman mukaisesti.

Risteilyn järjestävät: Suomen Hopealinja Oy, Nokian ja Pirkkalan matkailuoppaat ry, Pirkkalan kunta

Risteily: 25 € / aikuinen & 15 € / lapsi (3-12 v.)
Menu: 20 € / aikuinen & 10 € / lapsi (3-12 v.)

Mikäli haluat ruokailla herkullisen noutopöytämenun, suosittelemme ostamaan myös ruokailun ennakkoon. Laivan ravintola palvelee matkustajia A-oikeuksin. Tervetuloa!

 

Ennakkovaraukset ryhmille: asiakaspalvelu@hopealinjat.fi / 010 422 5600

 

VIIKINKIMENU

mummon salaattia & savumuikkua
kuminalla maustettua kaalia
härkäpapu-perunasalaattia
speltti-palvinautasalaattia
pikkelöityjä kesävihanneksia
sipulisilliä

leipää & voi

männynhavulohta & ruskistettua voita
haudutettua lanttua
varhaisperunaa

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.