Viikinsaaressa, keskellä Pyhäjärveä, kesäisessä ympäristössä sijaitsee yksi Tampereen kauneimmissa maisemissa sijaitsevista saunoista. Laivamatka Laukontorilta Viikinsaareen kestää vain 20 minuuttia.

Sauna sijaitsee Viikinsaaren etelärannalla Pirkkalan puolella. Laivalaiturilta on lyhyt kävelymatka saunalle. Saunasta löytyy monipuoliset tilat; löylyhuone noin 30 henkilölle, erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat miehille ja naisille sekä wc-tilat. Saunan edessä on iso terassialue, jolle paistaa aurinko melkein koko päivän. Terassilta on kulku uudelle laiturille, jolta on uintimahdollisuus. Terassin vieressä on grilli sekä savustuspönttö. Sauna-alue on rajattu aidalla yksityiskäyttöön tilattaessa. Kauttamme on mahdollista tilata pyyhkeet ja pesuaineet saunalle.

Saunarannassa Kiramin kylpytynnyri, jossa on tilaa jopa kahdeksalle henkilölle. Kylpytynnyri on aivan Pyhäjärven rannassa, ja siitä on mukavaa katsella vaikka tähtitaivasta.

Tilausvuoroilla saunalle voi tilata ruokailun toimitettuna Viikinsaaren ravintolasta. Menut voidaan sopia juuri Teille sopiviksi. Ruokailu on myös mahdollinen Ravintola Viikinsaaressa ennen tai jälkeen saunavuoron.

Viikinsaaren yleisösauna koko perheelle

30.5.-18.7. & 1.-29.8.2021
sunnuntaisin klo 13-17

17.6., 1.7., 15.7., 29.7.
torstaisin klo 15-19

Saunamaksu 5 € / hlö, maksetaan Viikinsaaren infoon.
Alle 12-vuotiaat vanhempien seurassa ilmaiseksi.

Saunamaksu ei sisällä laivamatkaa.

 

 

Hinnat ovat verkkokauppamme online-hintoja. Verkkokaupasta ostetuille lipuille tarjoamme 2 € edun / lippu. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Tarkistathan toteutuvat risteilyt ja ajantasaiset aikataulut tapahtumakalenteristamme.

Katso myös nämä

Yrityksille