Risteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmille – Kruunaa teatterielämyksesi Pyhäjärven lounasristeilyllä ennen kesäteatterinäytöstä Pyynikillä.

Hopealinjojen m/s Silver Sky alus lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta klo 11.30 ja 15.30 kohti Pyynikkiä ja Rosendahlin rantaa, josta on lyhyt kävelymatka Pyynikin kesäteatterille.
Pyynikin näytökset alkavat klo 13 ja 18.

Päiväristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa, matkan aikana nähdään mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi. Laivassa on runsas noutopöytä, josta löytyy jokaiselle herkullista syötävää.

Kesällä 2023 Pyynikin perinteikkäässä kesäteatterissa nähdään ”Täällä Pohjantähden alla

Pentinkulman väki palaa Pyynikille 30 vuoden tauon jälkeen. Luvassa on Väinö Linnan teokselle uskollinen, visuaalisesti karun tyylikäs, koskettava ja elokuvallinen suurteos, joka jatkaa Linnan teosten esittämisen perinnettä Pyynikillä.

Sukupolvesta toiseen Täällä Pohjantähden alla on hurmannut lukijansa tarkalla, hersyvällä ihmiskuvallaan ja runsaalla henkilögalleriallaan. Monille teos on ollut portti sisällissotamme kuvastoon ja erityisesti köyhälistön aseman ymmärtämiseen. Tänään katsomme samaa teosta eri silmin. Vaikka menneisyyden arvet ovat haalistuneet, koko maailma on jälleen katastrofin kynnyksellä. Koskeloiden perheen silmin saamme sekä katsoa taakse historiaamme että tunnustella nykyisyyttä.

Näyttämöllä nähdään rakastettuja tamperelaisia konkarinäyttelijöitä sekä uusia nuoria lupauksia. 30 vuotta sitten Akseli Koskelaa näytteli nuori Esa Latva-Äijö, joka tällä kertaa astuu isän rooliin Koskelan Jussina

Esitykset 9.6.-12.8.2023. Katso esityskalenteri.

**

Kepeä, nykyaikaan sijoittuva rikollisen hauska musiikkikomedia ”Pesänjako” palaa Pyynikille.

Kartanomiljööseen syntyy väärinkäsitysten värittämä tapahtumarikas sattumusten sarja, jonka komedian kuninkaalliset mehustavat herkullisella näyttelijäntyöllä.

Tapahtumat käynnistyvät, kun asianajaja Jarmo Pasala (Lari Halme) joutuu kiristyksen kohteeksi. Jarmon kaksosveli Pertti (Sami Hintsanen) keksii Jarmolle piilopaikan naisystävänsä Kaisan (Mari Turunen) työpaikalta. Sari Siikanderin esittämä varakas leskirouva Miriam Rockwood ajautuu tapahtumien keskiöön tahtomattaan. Miriamin kartanolla asuu kaksi suloista alpakkaa Jackson ja Suttura, miten ne liittyvät tarinaan? Ja kuka onkaan ympäristö- ja käsitetaiteilija Onni (Ville Majamaa). Näytelmässä mukana myös enkeliääninen Lissu (Senni Raappana).

Kesäkomedian tarinaan linkittyy Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin sielukas musiikki. Luvassa on nopeatempoinen rikoskomedia kaukana arkirealismista. Tule ja viihdy!

Tampereen uusintaensi-ilta 14.7.2023, esitykset 16.8.2023 saakka. Katso esityskalenteri

Risteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmille

Ryhmä­koko
30-150 henkilöä, kysy tarjousta myös muun kokoisille ryhmille

Laiva
m/s Silver Sky, tietoa aluksesta

Aikataulu
risteily Laukontori – Rosendahl, Pyynikki klo 11.30-12.30 / 15.30-17.10

Kesto
n. 5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta alkaen, min 30 henkilöä
87 € / hlö
sisältäen ryhmälle n. 1-1,5 h risteilyn Pyhäjärvellä ja ruokailun laivalla sekä pääsylipun Pyynikin kesäteatterin esitykseen. Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 11.30 tai 15.30. Laivan lounasmenu, erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteisilmoitusten mukaan.

Varaukset ja tiedustelut  
Pyynikin kesäteatteri puh. 010 2292 111 varaus@pyynikinkesateatteri.fi

Lataa esite

Lounas ryhmille HopealinjoillaRisteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmilleRisteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmille