Risteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmille – Kruunaa teatterielämyksesi Pyhäjärven lounasristeilyllä ennen kesäteatterinäytöstä Pyynikillä.

Hopealinjojen m/s Silver Sky alus lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta vain kivenheiton päässä Keskustorilta klo 12 ja 16 kohti Pyynikkiä ja Rosendahlin rantaa, josta on lyhyt kävelymatka Pyynikin kesäteatterille.
Pyynikin näytökset alkavat klo 14 ja 18.

Päiväristeilyn reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa, matkan aikana nähdään mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut ennen saapumista Viikinsaareen. Silver Sky laivalla panostetaan kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisten tuottajien valikoimaan ja keskitytään tarjoilemaan järvi- ja saaristomaisemiin sopivaa nykyaikaista suomalaista ruokaa. Viiniasiantuntijamme eli sommelier on valinnut viinivalikoimamme ruualle sopivaksi. Laivassa on runsas noutopöytä, josta löytyy jokaiselle herkullista syötävää sekä vaihtuva pääruoka.

Kesän 2022 Pyynikin perinteikkäässä kesäteatterissa avaa raikas nuorisomusikaali Groove.

Tämä ennenkokematon energiapaukku on täynnä tanssia, laulua ja nuorta intoa!

Nuorisomusikaali Groove on tähän päivään sijoittuva rakkaustarina, jossa seikkaillaan akuisuuden kynnyksellä ja isojen valintojen äärellä. Kepeästi etenevässä Groovessa on myös pisara kirpeitä, kasvuun ja aikuistumiseen liittyviä sävyjä.

Pyynikin kesäteatterin näyttämöllä nähdään liki kuusikymmentä Tampereen ilmaisutaidon lukiolaista, joten Tykkiä energiaa ja tähtien syttymistä on luvassa. Vaikka musiikin kokonaisote on tuore ja ajankohtainen esityksessä kuullaan myös ikonisia 70-luvun kappaleita. Esityksen käsikirjoittaa ja ohjaa Marika Vapaavuori ja säveltää Kasper Lindell. TYK:n nuorisojoukkoa vahvistaa rautaiset ammattinäyttelijät Lari Halme, Petra Karjalainen (TTT) ja Verneri Lilja.

Näytelmä on Pyynikin kesäteatterin ja TYK:n (Tampereen yhteiskoulun lukion) yhteistuotanto.
Esitykset 13.6.-30.6.2022. Katso esityskalenteri.

***

Suomen hevonen – Sirkku Peltolan menestysnäytelmä Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2022.

Maaseutua ei voi tuoda – ja helvetin vaikea sitä viedäkin on! Suomen hevonen on hillittömän hauska ja terävä kuva Suomen maaseudusta. Tai mitä siitä on jäljellä.

Näytelmä tapahtuu kuvitteellisessa Kimasen kylässä vuonna 2000. Kotalan miehet päättävät myydä tilan viimeisen hevosen Italiaan, gurmeeravintolaan. Salaa. Rekkalastillinen suomenhevosia leviää pellolle, syntyy ongelma lihasta.

Sirkku Peltolan alkuperäinen Suomen hevonen nähdään nyt ensi kertaa Tampereella sitten vuoden 2005. Tästä klassikoksi muodostuneesta kotimaisesta kasvoi neliosainen ”trilogia”, joka saattoi samat näyttelijät yhteen Kotalan laajennettuun suurperheeseen noin kymmenen vuoden ajaksi Tampereen Työväen Teatterissa.

Pyynikin kesäteatterin Suomen hevosessa nähdään nyt Ailin (Tuire Salenius), Jaanan (Miia Selin) ja Kain (Aimo Räsänen) kauan kaivattu paluu. Työryhmään liittyvät Äite (Mari Turunen) Tampereen Teatterista, freelancer näyttelijä Lassi (Juhani Laitala) sekä TTT:n Mervi (Teija Auvinen) ja Kirsikaija eli KK (Petra Ahola).

Näytelmä on Pyynikin kesäteatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Tampereen Teatterin yhteistuotanto.
Esitykset 7.7.-13.8.2022. Katso esityskalenteri.

Risteillen Pyynikin kesäteatteriin ryhmille

Ryhmä­koko
20-150 henkilöä, kysy tarjousta myös muun kokoisille ryhmille

Laiva
m/s Silver Sky, tietoa aluksesta

Aikataulu
risteily Laukontori – Rosendahl, Pyynikki klo 12.00-13.30 / 16.00-17.30

Kesto
n. 5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta alkaen, min 20 henkilöä
75 € / hlö
sisältäen ryhmälle n. 1,5 h risteilyn Pyhäjärvellä ja ruokailun laivalla sekä pääsylipun Pyynikin kesäteatterin Groove – tai Suomen hevonen -esitykseen. Teatteriristeily lähtee Laukontorin satamasta klo 12 tai 16. Laivan lounasmenu, erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan etukäteisilmoitusten mukaan

Varaukset ja tiedustelut  
Pyynikin kesäteatteri puh. 010 2292 111 varaus@pyynikinkesateatteri.fi

Lataa esite

Lounas ryhmille Hopealinjoilla