Risteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille – lähde ryhmämatkalle Hopealinjoilla nauttimaan kulttuurista Pirkanmaan kauneimmissa järvimaisemissa Hopealinjojen kyydissä Laukontorilta Tampereelta historialliseen Laukon kartanoon.

Hopealinjojen laiva lähtee Tampereen sydämestä Laukontorilta kohti historiallista Laukon kartanoa. Risteillen Laukontorilta Laukkoon reitti kulkee Pyhäjärven upeissa maisemissa. Matkan aikana ohitetaan mm. Pyynikin ja Pispalan komeat harjut ja koetaan Sotkanvirran vaikuttava kapeikko Nokialla. Laivamatkalle on mahdollista tilata tarjoiluja toiveiden mukaan, saatavilla monipuolisia kahvila- ja ravintolapalveluja anniskeluoikeuksin.

Uudistunut ja upea Laukko on suuri suomalainen historiakartano, joka mainitaan historiallisissa asiakirjoissa ensimmäisen kerran vuonna 1416. Yli kuuden vuosisadan mittainen historia on täynnä mielenkiintoisia käänteitä, joihin ryhmät pääsevä syventymään vierailulla. Laukon kartano tarjoilee ryhmille kiehtovaa historiaa, lumoavaa taidetta ja loistavia konsertteja. Laukossa ryhmät pääsevät tutustumaan mm. ainutlaatuiseen taide- ja antiikkikokoelmaan sekä kartanon laajaan puistoalueeseen ja pihapiiriin. Laukon vanhassa tallissa olevassa kartanopuodissa myydään kartanon rouvan suosikkiesineitä – mm. antiikki- ja historiakirjoja, käsintehtyjä koruja ja huiveja, englantilaisia posliiniastioita ja lamppuja, ihania puuleluja, kauniita kortteja ja uutta valokuvataidetta.

Laukon kartanon näyttelyt 7.6. – 27.8.2023
Kotimaiset nykytaiteilijat satumaisessa historiakartanossa Lauri Laine, Hannu Väisänen, Marita Liulia, Tapani Kokko, Carolina von Schantz. Laukon Kesän 2023 näyttelyistä julkaistaan lisätietoa alkuvuodesta.

Laukon kartanon vierailuun on mahdollista yhdistää myös kartanon suosittu puistokonsertti, Laukon kartanon puistossa on kesällä 2023 tarjolla kymmenen kesäviikon aikana kaksikymmentäkaksi keikkaa ja konserttia. Luvassa on timanttiset kattaukset niin popin ja rockin kuin viihteellisen klassisen ystäville. Kesän esiintyjät löytyvät kartanon keikkakalenterista, järjestämme myös keikkaristeilyjä ryhmille.

 

Risteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille

Ryhmä­koko
50-100 henkilöä, kysy tarjousta myös muun kokoisille ryhmille

Laiva
m/s Silver Moon tai m/s Tammerkoski, tietoa aluksista

Risteilyn aikataulu
toiveiden mukaan

Kesto
3-3,5 tuntia tai sopimuksen mukaan

Hinta alkaen, min. 50 henkilöä
75 € / hlö
sisältäen ryhmälle yhdensuuntaisen tilausristeilyn Laukontorilta Laukon kartanoon tai päinvastoin, kahvin ja leivonnaisen laivamatkan aikana, museolipun ja 60 minuutin asiantuntijaopastuksen palkitun historioitsijan ja kartanon rouvan Liisa Lagerstamin seurassa. Risteily on mahdollinen myös Nokialta Edenin rannasta.

Lisämaksusta
tarjoiluja toiveiden mukaan laivamatkan aikana, laivalla saatavilla kahvila- ja ravintolapalveluja
opastus laivamatkalla
liput kartanon puistokonserttiin
linja-autokuljetus Tampere-Laukko/Laukko-Tampere

Varaukset ja tiedustelut  
Hopealinjojen asiakaspalvelu asiakaspalvelu@hopealinja.fi, p. 010 422 5600

Lataa esite

Risteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille m/s TammerkoskellaRisteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille - laivan bistroannosRisteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille Risteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille - Laukon puistokonserttiRisteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille m/s Silver MoonRisteillen Laukontorilta Laukkoon ryhmille